• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok je Sautgejt selektor, Voker nek zaboravi na pozive u reprezentaciju

Autor mondo.rs

Desni bek Mančester sitija napravio je veliki incident.

 Mancester-siti-Kajl-Voker-Geret-Sautgejt-selektor-Engleske-poziv-u-reprezentaciju-incident-skandal Izvor: Justin Setterfield/Getty Images Europe

Dugogodišnji reprezentativac i jedan od najiskusnijih fudbalera na koje je Geret Sautgejt ozbiljno računao, očigledno je završio svoju karijeru u dresu Engleske. Barem na neko vreme.

Zbog prekršenih pravila oko izolacije, Kajl Voker bi mogao da bude kažnjen sa više strana. Klub je odlučio da ga kazni novčano, dok bi selektor reprezentacije mogao da prestane da mu šalje pozive u nacionalni tim. To će sigurno boleti defanzivca.

Možda će vas zanimati

Iako su preporuke vlasti, saveza i kluba bile da se strogo poštuju pravila karantina, a u akciji koja poziva ljude da ostanu kod kuće je učestvovao i Voker, igrač za njih nije mario. On je napravio mini-zabavu, zajedno sa još jednim prijateljem.


Njih dvojica su ''naručili'' prijateljice noći, a to se nimalo ne sviđa javnosti u Engleskoj. Zato mediji sa Ostrva pišu da je reprezentativna karijera pouzdanog desnog beka završena dok je Geret Sautgejt na toj poziciji.

Razočaran ponašanjem Kajla Vokera, nekadašnji defanzivac je odlučio da ga precrta iz budućih planova. Selektor Engleske ima luksuz da napravi takvu odluku, pošto upravo na toj poziciji pristižu dvojica najtalentovanijih igrača koje Englezi imaju. Trent Aleksander-Arnold je jedan od najboljih bekova na svetu, dok je Aron Van-bisaka fantastičan u defanzivnim zadacima.

To što se defanzivac aktuelnog šampiona izvinjavao nakon incidenta u kom je učestvovao očigledno nije dovoljno. Odluka je doneta, a bek koji sada ima 29 godina će morati da sačeka promenu selektora kako bi se vratio u tim. Ako i tada bude mesta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC