• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović jedno, Mladenović drugo: Bilo bi opasno završiti sezonu

Autor mondo.rs

Bogdan Mladenović ne misli isto kao trener Novosađana.

 Superliga-FK-Vojvodina-Bogdan-Mladenovic-Opasno-nastaviti-prvenstvo Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Skoro mjesec dana je prošlo od kako je u Srbiju uvedeno vanredno stanje usljed pandemije korona virusa, čime su ujedno obustavljena sva sportska takmičenja u zemlji.

Istovremeno, kako bi se spriječilo dalje širenje zaraze, zabranjeni su i zajednički treninzi na istom prostoru, pa fudbaleri Vojvodine formu održavaju kroz trčanje, vožnju bicikla i zajedničke onlajn treninge sa svojim kondicionim trenerom.

Možda će vas zanimati

Prema riječima prvotimca „stare dame“ Bogdana Mladenovića, svako od igrača Voše se trudi da, u ovim okolnostima, bude što više fizički aktivan. 


''Od kako je uvedeno vanredno stanje, nalazim se kod mojih u Beogradu. Pošto živim tačno preko puta Banjičke šume, tokom prve dvije nedjelje sam išao tamo na trčanje svaki drugi dan, a potom sam kupio sobni bicikl, pa i na taj način pokušavam da održavam kondiciju. Naravno, pored toga, redovno imamo onlajn treninge sa našim kondicionim trenerom Sašom Semeredijem i mogu da kažem da su i ti treninzi zaista odlični'', ističe Mladenović.

U srpskoj sportskoj javnosti, trenutno se vodi diskusija o tome šta treba uraditi sa sezonom koja je prekinuta.

''Nije na meni da se bavim time, ali nedavno sam pročitao izjavu našeg šefa da bi bilo dobro da se, nakon odrađenih priprema, ove sezone odigraju još samo preostale utakmice do 30. kola, kao i one u Kupu Srbije. I ja mislim da bi to vjerovatno bilo najbolje rešenje, jer ukoliko bi se igrao i plej-of, to bi bilo previše utakmica za jako malo vremena i, samim tim, bilo bi poprilično opasno za igrače u smislu mogućnosti povrede usljed prevelikog opterećenja'', kaže Mladenović.

On je ove zime stigao u redove Vojvodine iz Žil Visentea i za sada je pokazao da može da donese dodatni kvalitet u igri crveno-bijelih.

''Stvarno sam prezadovoljan od kako sam došao u Vojvodinu, tu mislim i na ekipu i na klub u cjelini. Odlično su me prihvatili, a kao što sam i ranije jednom rekao, imam utisak da igrače koje sam tek nedavno upoznao poznajem praktično cijeli život. Šteta i zbog nas što se sezona prekinula, jer smo stvarno imali niz dobrih rezultata, a uvjeren sam da bi vremenom na terenu to sve djelovalo još bolje'', rekao je Mladenović.

Ne tako davno, Nenad Lalatović je istakao da njegovi fudbaleri treniraju, ali da će situacija biti bolja kada ''dođu u njegove ruke''. Trener Vojvodine je najavio i da će početkom maja krenuti kolektivni treninzi tog tima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC