• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić očekuje razgovor sa Klopom: Imam 24 godine, mislim na budućnost

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije Marko Grujić, koji je pozajmljeni igrač Liverpula u berlinskoj Herti, izrazio je nadu da će narednih mjeseci razgovarati sa menadžerom Jirgenom Klopom o svojoj budućnosti na "Enfildu".

 Marko Grujić očekuje razgovor sa Klopom: Imam 24 godine, mislim na budućnost Izvor: Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images/Guliver

Dvadesetčetvorogodišnji vezista je po dolasku u Liverpul iz Crvene zvezde 2016. godine odigrao samo osam mečeva za "Redse" prije pozajmica u Kardif i kasnije u Hertu.

S obzirom na snažnu konkurenciju u veznom redu Liverpula koji čine Džordan Henderson, Žoržinjom Vajnaldum, Fabinjo, Nabi Keita, Džejms Milner i Aleks Okslejd- Čembrlen, Srbin je svjestan da bi bilo teško izboriti mjesto u timu Jirgena Klopa.

Možda će vas zanimati

"Veliki izazov. Ti momci su su jako dobro odigrali ovu sezone, što me jako raduje. U Liverpulu ima puno kvalitetnih veznih igrača. Iskreno, teško je dobiti priliku", izjavio je Grujić u intervjuu za list "Atletik".

Prema njegovim riječima, očekuje da će uskoro sa menadžerom Liverpula razgovarati o svojoj budućnosti.

"Nadam se da će se to dogoditi u narednih nekoliko mjeseci. Sigurno ćemo sjesti i razgvorati šta je najbolje za klub i šta je najbolje za mene. Nisam više mladić. Imam 24 godine, u fazi sam kad trebam učiniti važan korak u karijeri. Moram biti pametan i donijeti odluku. Da li je najbolje da ostanem u Liverpulu i čekam šansu, da li je vrijeme za novu pozajmicu ili da preselim u neki drugi klub? Trenutno nemam odgovor na ova pitanja. Sve je još uvijek otvoreno. Tokom protekle dvije sezone u Bundesligi, koja je snažna liga, stekao sam dosta iskustva i osjećam da sam napredovao kao igrač", dodao je srpski reprezentativac.

Izvor: Julian Finney/Getty Images Europe

Uprkos trenutnoj udaljenosti od "Enfilda", Grujić je uživao gledajući Liverpul kako hita prema tituli u Premijer ligi, koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa. I on ne bi volio , kao i mnogi drugi, da taj šampionski pehar oduzme zaraza, mada je priznao da fudbal u ovakvim trenucima kad ljudi umiru nema toliki značaj.

"Bila je to nevjerovatna sezona za Liverpul i osjećam se vrlo ponosno kad kažem da sam dio kluba. Čekajući toliko dugo da se osvoji trofej, a uz to smo tako blizu, mogu da zamislim kako se trenutno osjećaju svi navijači Liverpula. Malo je nepošteno za tim, jer 99 odsto sigurno da će biti prvi. Odigrao je mnogo sjajnih utakmica i stekao ogromnu prednost. A sad mora da čeka. Loša sreća, ali u ovom trenutku ne treba puno misliti o fudbalu jer je najvažnije zdravlje ljudi", podvukao je srpski fudbaler.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC