• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vijesti o Dalglišovom testu uzdrmale ekipu"

Autor mondo.ba, agencije

"Bio je to pravi šok kada sam čuo za to. Momcima je poslata poruka u našoj WhatsApp grupi i svi su bili šokirani", rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop

 Jirgen Klop vijesti o Keni Dalgliš uzdrmale ekipu Izvor: Guliver/Getty images/Alex Livesey

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, priznao je da je vijest o pozitivnom testu na korona virus ser Kenija Dalgliša imala veliki uticaj na njegov tim.

Igračka i trenerska legenda "redsa" u srijedu je primljena u bolnicu zbog liječenja kamena u žuči, a na kraju je utvrđeno da je bio pozitivan na COVID-19 iako nije imao nikakve simptome.

Nakon puštanja iz bolnice, 69-godišnji Dalgliš je pohvalio radnike Nacionalnog zdravstvenog servisa (NHS) širom zemlje i kod kuće se oporavlja u samoizolaciji.

Možda će vas zanimati

"Bio je to pravi šok kada sam čuo za to. Momcima je poslata poruka u našoj WhatsApp grupi i svi su bili šokirani", rekao je Klop za sajt kluba, dodavši:

"Ono što osjećate u tom trenutku je ogromna razlika kada poznajete nekoga ko je zaražen virusom ili ne. U tom trenutku izgledalo je kao: 'bože, jedan od nas ga ima' i bilo je stvarno šokantno. Svi znamo da ova užasna bolest izaziva probleme u cijelom svijetu, ali ovo je bio prvi put za mnoge od nas da je u tolikoj mjeri pogodila nekoga s kim imamo takvu ličnu vezu."

Klop je naglasio da je odmah poslao poruku jednoj od Dalglševih kćerki, koja je bila izuzetno smirena i obavijestila ga da je sve u redu.

"Bila je opuštena i rekla je da će sve biti dobro, a dva dana kasnije čuli smo da je pušten iz bolnice. To je dobra vijest, veoma dobra, i nadam se da će sve biti dobro. Svi znamo Kenija i volimo ga", istakao je njemački stručnjak.

Dalgliš je igračku karijeru počeo u Seltiku za koji je nastupao od 1969. do 1977. godine.

Potom je prešao u Liverpul čiji je dres nosio 13 godina, a posljednje tri i po je bio igrač-menadžer.

Kao igrač je osvojio pet titula šampiona Engleske, dok je tri puta bio prvak Evrope. U ulozi menadžera dodao je još dva trofeja na domaćoj sceni, uključujući i posljednji šampionski pehar za Liverpul 1990. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC