• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad je Murinjo dobio otkaz, Drogba i Teri su plakali kao da je neko umro"

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Zanimljiva anegdota iz vremena njegovog prvog mandata na klupi Čelsija.

 Stiv Sidvel - Dan kada je Žoze Murinjo napustio Čelsi Izvor: Guliver/Getty imagesLaurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Dolazak Žozea Murinja u Čelsi u ljeto 2004. godine napravio je pravu pometnju u engleskom fudbalu. Na Ostrvo je stigao "Posebni", njegova nadmenost i arogantnost je očarala Britance, a na terenu su "plavci" dominirali.

Osvojili su titulu sa samo 15 primljenih golova na 38 mečeva i Murinjo je mnogima postao omiljen lik. Ali sada znamo i neke detalje iz vremena kad je odlazio iz kluba 2007. godine.

Murinjo je tada ušao u prvu veću krizu na klupi Čelsija. Do tada su već uspjeli da zajedno osvoje dvije uzastopne titule prvaka Engleske, FA kup i dva Liga kupa.

Ipak, kada je uslijedio niz nesuglasica sa Romanom Abramovičem, Murinjo je dobio otkaz, a sada je Stiv Sidvel pričao kako je to izgledalo.

Nekadašnji vezista Čelsija je sve otkrio u razgovoru za "The Athletic".

"Svi igrači su bili uz njega, nije izgubio svlačionicu, kako se pisalo. Na dan kad je odlazio, vozio sam suprugu na aerodrom i vijest čuo na radiju. Bio sam šokiran. Pozvani smo na sastanak, bilo je jako čudno gledati kako se oprašta. Bio je potpuni muk u svlačionici, kao da je neko umro", rekao je Sidvel.

"Kad vidite jake ljude poput Didijea Drogbe, Franka Lamparda i Džona Terija kako plaču, jasno vam je da odlazi veliki čovjek", otkrio je Sidvel do sada nepoznate detalje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC