• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grujiću, nemaš mjesto u Liverpulu": Iskrena poruka poznatog napadača

Autor Mladen Šolak

Nekad poznati napadač javno je savjetovao srpskog vezistu da ovog ljeta potraži novi klub, iako će još dugo imati važeći ugovor sa redsima.

 Kevin Filips - Marko Grujić treba da napusti Liverpul Izvor: Guliver, Richard Heathcote/Getty Images Europe

Marko Grujić (24) postao je u januaru 2016. prvo pojačanje Jirgena Klopa u Liverpulu, kada je za sedam miliona evra potpisao ugovor sa velikanom sa Enfilda.

Nažalost, iako je bio zapažen na prvim pripremama, visoki srpski vezista nije dobijao priliku u kontinuitetu, pa je odlazio na pozajmice u Kardif (u januaru 2018) i u Hertu, gdje je stigao u avgustu 2018. i ostao do danas.

Možda će vas zanimati

 S obzirom na to da će Grujićev ugovor da istekne tek u junu 2023, on će i dalje imati opciju da ostane u Liverpulu i u slučaju da ga klub ne bude htio, poput Lazara Markovića do povratka u Partizan.

Međutim, Grujić je dobio savjet nekada odličnog premijerligaškog napadača Kevina Filipsa, koji mu je rekao da ode negdje gdje će dobiti šansu.

"S obzirom na to da Liverpul sada ima jezgro izgrača, morate pretpostaviti da će on ostati u Njemačkoj ili otići negdje drugdje. Neko u Premijer ligi mogao bi da preuzme rizik da ga dovede. Prosto mu se nije poklopilo", rekao je Filips za "Fudbal Insajder"

Herta ima mogućnost da zadrži Grujića ovog ljeta, za 14,5 miliona evra. U njenom dresu ukupno je odigrao 45 mečeva, postigao osam golova i tri puta asistirao.

Sa druge strane, za Liverpul je nastupio u 14 takmičarskih mečeva i namjestio jedan gol, u utakmici Liga kupa protiv Totenhema.

"Bilo bi sjajno za njega da se vrati i da dobro igra, ali ne vidim da će se to dogoditi. Za to vrijeme, pretpostavljam da će u njegovom trenutnom klubu htjeti da potpišu novi ugovor. Taj klinac je vjerovatno srećan u Herti i mogao bi da na kraju ostane tamo", dodao je on.

Grujić je aktuelni ugovor sa Liverpulom potpisao u ljeto 2018, ali je i dalje teško vidjeti da bi u doglednom periodu mogao da dobije prostor u veznom redu, uz Džordana Hendersona, Fabinja, Nabija Keitu, Žoržinja Vajnalduma, Okslejda Čemberlejna i Džejmsa Milnera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC