• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao da nije dovoljno mučno: Snimaju huk navijača da puštaju sa razglasa!

Autori mondo.rs Autori Nikola Janković

Da "poprave" atmosferu...

 Navijacke-pjesme-sa-razglasa-pred-praznim-tribinama-kad-krene-fudbal-u-La-Ligi-poslije-pandemije Izvor: MN PRESS

Kao da ova muka nije sama po sebi dovoljna, Španci su došli na ideju da nesrećnim fudbalerima tokom utakmica pred praznim tribinama puštaju snimke navijačkih pjesama sa razglasa.

Ozbiljno!

"La Liga se nada da će imati pripremljene audio zapise navijača svih klubova u trenutku kada prvenstvo bude nastavljeno pred praznim tribinama, sa ciljem da oživi atmosferu na stadionima", navodi se u vijesti za koju nikako nismo bili spremni.

Možda će vas zanimati

Izvor: Tanjug/AP Photo/Emilio Morenatti

U Italiji je uveliko donijeta odluka da će ulazak na sportske događaje biti zabranjen bar do početka 2021, a takvu inicijativu pokrenuo je i ministar sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić.

Madridski radio "Onda Cero" objavio je da je uveliko oformljen tim koji će ovu revolucionarnu ideju sprovesti u djelo, jer je sve izvjesnije da pravog huka navijača sa tribina neće biti znatno duže od samih fudbalskih utakmica.

Uticajna prestonička stanica nije ponudila mnogo detalja o tome kako će audio zapisi galame, žamora, aplauza i samih navijačkih pesama biti snimljeni, ali se pretpostavlja da će biti iskorišćeni svi materijali zabilježeni do trenutka kada je fudbal zanijemio pred pandemijom korona virusa.

Pretpostavljamo da su mnogi zanijemili i pred ovom inicijativom, koja djeluje kao očajnički pokušaj da se prihvati realnost, a realnost je da će prva naredna utakmica španskog prvenstva biti odigrana u drugoj polovini maja ili početkom juna, a da će prvi naredni navijač španskog kluba ući na utakmicu u drugoj polovini ove ili početkom naredne godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC