• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maloumni Dani Osvaldo: O Totiju, Prandeliju i kafanskoj tuči u Rimu

Autor Jovan Terzić

Bivši reprezentativac Italije ponovo dao neumesne izjave.

 Maloumni Dani Osvaldo: O Totiju, Prandeliju i kafanskoj tuči u Rimu Izvor: Guliver/Getty Images/Claudio Villa

Poznat je Pablo Danijel Osvaldo kao problematičan u odnosima sa saigračima i trenerima, ali poslednjom izjavom je baš prevršio meru.

I dalje ljut na bivšeg selektora Italije, Ćezara Prandelija, jer ga nije vodio na Svetsko prvenstvo 2014, bivši centarfor Rome, Juventusa, Intera i brojnih drugih klubova, poželeo je 62-godišnjem treneru da katastrofalno podnosi karantin na koji su svi u Italiji i većem delu sveta primorani zbog pandemije korona virusa.

Možda će vas zanimati

"Dao sam šest ili sedam golova u kvalifikacijama i bio prvi špic reprezentacije. Čak su mi dali da nosim 'desetku', ali Prandeli, moj prijatelj Prandeli - nadam se da katastrofalno podnosi ovaj karantin - me je izostavio sa spiska putnika na Svetsko prvenstvo jer su novine pisale da sam Argentinac, a ne Italijan", neumesno je izjavio 34-godišnji napadač Banfilda, koji je rođen u argentinskom Lanusu, ali je izabrao da igra za "Azure", za koje je pored A selekcije, nastupao i za mladu, u intervjuu za "TNT Sports".

Osvaldo kaže da je za odluku selektora saznao iz novina, a da ga je Prandeli i pored toga zvao da mu se kasnije pridruži u Galatasaraju.

"Nije me zvao da mi kaže kako stoje stvari, već sam u novinama pročitao da ne idem na Mundijal. Najgore od svega je to što me je posle Svetskog prvenstva zvao da pređem u Galatasaraj, ali sam mu rekao da ne bih pristao čak i da mi ponude 50.000.000 dolara mesečno".

Iskusni centarfor je tokom karijere obeležene čestim promenama klubova najviše igrao u Romi, od 2011. do 2013, pa se prisetio i tadašnjih saigrača - legendi rimskog kluba - Frančeska Totija i Danijelea De Rosija.

Doduše, ne na fudbalske teme.

"Dogodilo mi se da sam umalo bio ubijen u tuči u jednom rimskom baru. Odmah sam pitao Totija i De Rosija da mi pomognu da rešim taj problem. Nisam glup...", "pohvalio" se fudbaler poznat i po nastupima u takmičenju "Ples sa zvezdama".

Posebno inspirisan bio je da govori o Totiju, kom je poručio da ga žena "sigurno vara"!

"Rekao sam mu jednom da, po mom mišljenju, mora biti da ga žena vara, jer je nemoguće da bude toliko savršen... Ima lepo lice i, ne bih previše da detaljišem, ali nema problema sa privatnim delovima tela. On je bio najbolji fudbaler sa kojim sam ikad igrao. Čak mu je i dah mirisao. Jednostavno, sve oko njega je bilo pozitivno", ispričao je i dodao:

"Zato je i moralo nešto da ne bude u redu sa njim, zar ne? Ali nije tako, čak mu je i brak veoma srećan".

Otkrio je i kako je došao do odluke da nastupa za Italiju.

"Zvali su me i pitali da li bih želeo da igram za njih. Rekao sam da ću razmisliti i javiti im odluku. U to vreme sam bio u istom hotelu kao Gabrijel Hajnce (bivši reprezentativac Argentine, koji je takođe nastupao za Romu) koji mi je rekao da ne budem idiot, nego da ih odmah pozovem i prihvatim. 'Oni nose Dolče i Gabana odela kada putuju', rekao mi je, tako da sam prihvatio", ispričao je Osvaldo. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC