• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Ostojić NE MRDA iz Partizana: Potpis u rukavicama!

Autor Milutin Vujičić

Iskusni štoper ostaje i poslije ove sezone u crno-bijelom...

 FK Partizan - Bojan Ostojić produžio ugovor Izvor: MN PRESS

Godine mu ništa ne mogu!

Bojan Ostojić (36) produžio je ugovor sa Partizanom za još godinu dana, preciznije do 30. juna 2021. Iskusnom štoperu ugovorna obaveza je isticala na kraju ove sezone, međutim dobrim partijama ubijedio je čelnike crno-bijelih da je vrijedan još jednog "parafa".

Možda će vas zanimati

Danas je u prostorijama FK Partizan, u društvu generalnog direktora Miloše Vazure, i to sve u rukavicama zbog pandemije korona virusa, produžio saradnju sa klubom čiji je član od 2016.

"Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmjerno volim. Iako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi", kazao je Bojan Ostojić i zahvalio se potom svima na podršci.

"Želim da se prije svega zahvalim šefu Miloševiću na podršci i poverenju, kao i g. Milošu Vazuri i svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres. Takođe bih se zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u FK Partizan na bezrezervnoj podršci".

Ostojić je inače bio blizu odlaska iz Partizana još prošlog ljeta i čak se spominjao kao pojačanje banjalučkog Borca, međutim sjajna forma uz Strahinju Pavlovića, kao i gol koji je dao u finalu Kupa Srbije protiv Zvezde, označili su preokret.

Iskusni fudbaler je inače ponikao u rodnom Sevojnu, potom nosio dres Radničkog iz Kragujevca, BASK-a, Novog Pazara, Voždovca i Čukaričkog, a za Partizan je u prethodne četiri sezone odigrao 106 mečeva i postigao četiri pogotka.

Takođe, Partizan ne mora da brine zbog Ostojićevog ugovora, koji je isticao krajem juna ove godine, ako bi se kojim slučajem Superliga produžila i igrala u julu, avgustu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC