• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vudvord upozorava: Junajted nije imun na finansijsku krizu!

Autor Pavle Knežević

Ali, čim se situacija stabilizuje...

 Fudbal-transfer-Mancester-junajted-nije-imun-na-krizu-korona-virus Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord upozorio je navijače da klub nije imun na finansijski udar pandemije koronavirusa.

On je, međutim, istakao da čim klub usvoji jasnu strategiju za prolazak kroz krizu, postaće vrlo kompetetivan u prelaznom roku.

Možda će vas zanimati

Globalna pandemija Kovida-19 zaustavila je fudbal u svetu i za sada se ne zna kada će se lige nastaviti, među kojima je i Premijer liga.

Samim tim se ne zna kada će početi letnji prelazni rok, ali ni da li će klubovi biti u finansijskom stanju da troše veliki novac na pojačanja.

Junajted, naravno, mnogo bolje stoji od većine ostalih klubova, ali je Vudvord upozorio navijače da to ne znači da su "crveni đavoli" izuzeti od teškoća.

"Prvi prioritet je uvek pojačavanje tima i nadogradnja onoga što Ole radi i što vrlo očigledno uspeva, a to je da nas vrati na vrh. Ali, moramo da budemo načisto i da znamo šta budućnost donosi. Naravno, tačno je da smo u boljoj finansijskoj situaciji u poređenju sa mnogim klubovima, ali nismo imuni na finansijski udar ovog virusa", rekao je Vudvord, a preneo Miror.

"Reći ću da onog trenutka kada budemo imali jasnu putanju kroz krizu i kada izađemo na drugu stranu i vratimo se u relativnu normalnost, onda, naravno, nameravamo da budemo krajnje konkurentni na tržištu. Kao što sam govorio ranije i mnogo puta do sada – posvećeni smo da podržimo Olea da osvaja trofeje. To je osnovni cilj našeg kluba", kazao je funkcioner Junajteda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC