• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lion posle ovoga neće moći da ga zadrži, Milan stao u red

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Memfis Depaj, sve je izvesnije, promeniće sredinu predstojećeg leta.

 Memfis-Depaj-ce-napustiti-Lion-prelazni-rok-AC-Milan-dovodi-Depaja-Serija-A Izvor: Guliver/Getty Images/Christian Kaspar-Bartke/Bongarts, Christian Kaspar-Bartke/Bongarts

Pandemija korona virusa je u potpunosti prekinula fudbalska takmičenja u Francuskoj, a tamošnje vlasti su otišle korak dalje, prekinuvši započetu sezonu i proglasivši je završenom.

Među timovima na koje je ta odluka ostavila najveći uticaj gotovo izvesno nalazi se i Lion, koji bi kao posledica takvog ishoda mogao da ostane bez prve zvezde tima.

Možda će vas zanimati

Memfis Depaj bi mogao da napusti klub!

To je postalo jasno onog trenutka kada je u Ligi 1 proglašen kraj sezone, zbog čega je Lion ostao bez mesta u Ligi šampiona! U trenutku kada je sezona prerano okončana, Lion se nalazio na sedmom mestu, čak četiri pozicije iza trećeplasiranog Rena.

Zbog toga, Holanđanin će želeti da napusti klub - Lion uostalom neće uopšte učestvovati u evropskim takmičenjima - i te činjenice, kao i kriza prouzrokovana pandemijom korona virusa, uticaće na igračev pad cene.

To znači i da će mnogi klubovi sada moći da uđu u trku za njegov potpis, a čini se da je favorit Milan. "Rosoneri" su već nekoliko godina zainteresovani za Depaja, ali čini se da su se tek sad "sve kockice poklopile":

Navodno je i Ivan Gazidis vrlo zainteresovan da dovede bivšeg igrača Mančester junajteda, a ukoliko i Ralf Rangnik bude seo na klupu Milana, mogla bi to da bude još jedna ključna osoba koja će biti u korist takvog transfera.

Jedino što je sto odsto izvesno u ovoj priči je da se Lionu ne piše dobro...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC