• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispovijest legende Intera: Zaražen sam hodao među ljudima...

Autor Milutin Vujičić

"Pogriješio sam, bio sam budala", poručio je Đuzepe Bergomi.

 Djuzepe-Bergomi-korona-virus-legenda-Inter Izvor: Guliver/Michael Steele/Getty Images

Jedan od razloga zbog kojih je korona virus "buknuo" u Italiji u tako kratkom periodu jeste i nemarnost ljudi koji su smatrali da njima "neće biti ništa", ponašali su se uobičajeno, sve dok situacija nije potpuno zagustila, a potom svakog dana sa Apenina stizale crne vijesti...

Jedan od onih koji su bili opušteni u početku jeste i legendarni italijanski fudbaler Đuzepe Bergomi koji dugo nije ni shvatao da je bio inficiran COVID-19.

Možda će vas zanimati

Na jednoj italijanskoj televiziji se "javio" putem Instagrama i otkrio kako je korona virusom bio zaražen dok je još radio kao stručni konsultant utakmica Lige šampiona, ali ne one u Milanu (Atalanta - Valensija) za koju se smatra da je bila "okidač" pandemije na sjeveru Italije.

"Napravio sam serološki test i rezultat je bio pozitivan. Razbolio sam se početkom marta, izgubio sam čulo mirisa, a bolkela su me i pluća", kazao je Bergomi.

Bivši defanzivac Intera rekao je da su mu doktori rekli da je pobjedom korona virusa "razvio" anti-tijela, koja ipak ne štite u potpunosti, a poručio je da se za vrijeme infekcije kontantno osjećao malaksajo, nije mogao da sjedi zbog bola u leđima...

"Sad se osećam sjajno, počeo sam i da trčim, uskoro ću biti potpuno zdrav", kazao je Bergomi i rekao da se duboko kaje zbog toga što nije bio pažljiv.

"Bio sam budala i potcijenio sam virus pa sam 26. februara išao u Napulj da komentarišem utakmicu Napolija i Barselone. Bio sam u kontaktu s previše ljudi, jako sam pogrešio", zaključio je Bergomi koji je tako vjerovatno zarazio dosta osoba.

Od početka pandemije u Italiji je zaraženo 219.814 ljudi, a preminulo je više od 100 hiljada.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC