• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Binić o Koromanu: Trener u pokušaju pogrešio temu

Autor Tanjug

Posle oštrih reči koje je Ognjen Koroman uputio na račun Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde, javio se član IO FSS Dragiša Binić.

 Dragiša Binić o Ognjenu Koromanu: Trener u pokušaju pogrešio temu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Čuveni srpski fudbaler Dragiša Binić reagovao je na objavu bivšeg reprezentativca Ognjena Koromana, sada trenera Smedereva, koji je na svom Fejsbuk profilu gde je kritikovao rad Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde.

Član IO FSS rekao je za Koromana da ga je srpski fudbal stvorio i fudbalski afirmisao.

Možda će vas zanimati

"Neko bi iz sažaljenja rekao da je Don Kihot srpskog fudbala, ali kao igrač koga je srpski fudbal stvorio i podario mu reprezentativnu afirmaciju, Ognjen Koroman je posle napada na sve i svakoga, definitivno u problemu sa postigračkim identitetom", rekao je Binić u izjavi za Tanjug.

Imao je Binić dosta toga da kaže o Koromanovim stavovima.

"Slučaj Ognjena Koromana na žalost nije usamljen. Nije ni prvi, a verovatno ni poslednji, koji za svoje traume po završetku igračke karijere krivi sistem i ljude koji savesno i odgovorno obavljaju svoje poslove. I ranije se dešavalo da ljudi jednostavno 'puknu', a sve je to rezultat nezadovoljstva, pre svega, na ličnom planu. Koroman je trenutno samo trener u pokušaju, traži svoje mesto pod suncem. I to je lepo, imamo mnogo mladih trenera koji se edukuju i rade u klubovima, ali ako je mislio da na ovakav način privuče pažnju i potraži neku prečicu, onda nije izabrao dobar put".

Koroman je i kao igrač umeo često da bude zapažen u javnosti kao neko ko nema dlake na jeziku.

"Da, ali setimo se kako i kada, u kojim situacijama. I tada je, rekao bih, gledao samo neki svoj interes, bez obzira što je trpeo kolektiv. Na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. bio je obeležen, zajedno sa još jednim, možda dvojicom igrača, da narušava atmosferu. Znamo svi koje su bile posledice, poraz od Argentine, kasnije Obale Slonovače. Zbog toga mislim da se i sada izleteo, jer ako želiš da pomogneš, onda svakako ovo nije pravi put".

"Ponavljam, promašio je temu. Pričao je o neuspehu reprezentacije, a mi smo posle plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiju na dobrom putu da posle dve decenije vežemo dva najveća takmičenja i izborimo put na sledeći EURO. Da li je to neuspeh?! Posle tri, četiri decenije svi superligaški stadioni dobili su travnate tepihe najnovije generacije... Mnogo je stvari koje su urađene i koje su u planu da se urade, ali mi ne bismo bili Srbi kada ne bi uvek imali neke klipove. I to od onih koji su zahvaljujući srpskom fudbalu i srpskoj reprezentaciji napravili inostrane angažmane i rešili svoju egzistenciju", podvukao je Binić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC