• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nećemo gledati tandem Mihajlović-Kolarov: Levi bek odlučio o penzijiI

Autor Dušan Ninković

Dvojica levonogih fudbalera, jedan koji je danas trener Bolonje i drugi koji nosi dres Rome, neće sarađivati naredne sezone.

 Aleksandar Kolarov u Romi završava karijeru Izvor: Guliver/Octavio Passos/Getty Images

Aleksandar Kolarov je napravio impresivnu kariejru, igrajući za Lacio, Mančester siti i Romu, a u poslednjim godinama fudbalskog života nema nameru da se preseli u Bolonju. Tako će propasti ideja da ostvari saradnju sa nekadašnjim selektorom i velikim prijateljem, Sinišom Mihajlovićem.

Kapiten srpske reprezentacije ima ugovor do leta 2021. godine, ali i opciju da se taj dogovor produži za još jednu sezonu. Potrebno je da Srbin odigra dovoljan broj mečeva, što neće biti problem, pa će u Rimu Kolarov završiti svoje karijeru!

Možda će vas zanimati

To je njegov plan, za sada, a već postoje i neki planovi koje je napravio za život nakon ''kačenja kopački o klin''. Kada ode u penziju, Aleksandar Kolarov će dobiti jednu od direktorskih funkcija u Romi.

Iako je prethodnih meseci bilo reči o povratku Kolarova u srpski fudbal, oblačenju dresa Crvene zvezde i borbe za Ligu šampiona sa njom, to već neko vreme nije opcija. Sada je zatvara opcija i odlaska u Bolonju, gde bi ga raširenih ruku dočekao Siniša Mihajlović.

Srpski trener se nadao da će dobiti priliku da sarađuje sa svojim naslednikom, vlasnikom ubojite levice i odličnim izvođačem slobodnih udaraca. Ali, momak koji je u Srbiji nosio dres OFK Beograda i Čukaričkog planira kraj karijere u prestonici.

Nakon što je dres Lacija nosio od 2007. do 2010. godine i sa njim osvojio dva trofeja, levi bek je sedam sezona proveo u dresu ''Građana''. Sa tim timom je dva puta bio prvak Engleske, a osvojio je još četiri domaća trofeja u toj zemlji. Za Romu nastupa od 2017. godine i već je upisao preko 120 mečeva.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC