• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa i ružna vijest: Biće to najgledaniji i NAJGORI derbi Sevilje!

Autor Milutin Vujičić

Nije to to...

 Primera nastavak sezone derbi Betis - Sevilja Izvor: Guliver/ Tim Bradbury/Getty Images

Vlasti u Španiji dozvolile su povratak fudbala od 8. juna, a prvi čovjek tamošnjeg takmičenja Havijer Tebas trebalo bi da odredi konačan datum "restarta" La Lige.

Za sada je ideja da to bude 11. juna, a Španci čak razmatraju da "miksuju" raspored, pa bi tako prva utakmica poslije skoro tromjesečne pauze mogla da bude jedan od najvećih derbija na Pirinejima - čuveni derbi Sevilje.

Možda će vas zanimati

 Sve zavisi naravno od toga kako budu protekli treninzi i da li bude novoinficiranih, a u Španiji smatraju da bi tako popularna utakmica mogla da "digne gledanost".

Navikli smo da su utakmice Sevilje i Betisa posebne, ali koliko god da se radujemo predstojećoj, koja bi mogla da bude najgledanija u istoriji, takođe smo svjesni da "to nije to" bez fanatične publike na tribinama kojoj je taj meč "za život ili smrt".

Uz tišinu na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" to neće biti ni blizu isti doživljaj, kako je doduše već potvrđeno i u Bundesligi, ali takva je trenutno realnost fudbalskih mečeva.

Tebas je rekao da su od ovog ponedjeljka klubovima dozvoljeni treninzi u grupama od po 14 igrača, a da se početak takmičenja neće označiti sve dok ne dobiju garancije da su svi spremni za nastavak takmičenja.

Zbog visokih temperatura u Španiji u ovo doba godine očekuje se da utakmice budu igrane u večernjim terminima.

Inače, igrači Sevilje su napravili glupost pošto su proteklog vikenda napravili žurku, a još gore od svega je što su to dijelili na društvenim mrežama, pa će imati za šta da se iskupe navijačima u derbiju protiv "najomraženijeg" rivala Betisa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC