• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković zadao cilj - DUPLU KRUNU: Biće ovo totalno drukčiji derbi!

Autori Nebojša Marković Autori Nikola Janković

Trener Crvene zvezde je komentarisao žreb za polufinale Kupa Srbije.

 Stanković zadao cilj - DUPLU KRUNU: Biće ovo totalno drukčiji derbi! Izvor: MN PRESS

Žreb za polufinale Kupa Srbije je rekao svoje - ako Crvena zvezda hoće da osvoji trofej posle osam godina čekanja, moraće da uspešno pređe put koji vodi preko Humske ulice.

Crveno-beli će morati da budu bolji od večitog rivala, a Dejan Stanković je svestan koliko će 10. juna njegovi puleni imati težak zadatak.

Možda će vas zanimati

Razlog za to je jednostavan - popravnog ispita nema. Zbog toga trener šampiona Srbije ističe da će ovo biti drugačiji meč od onog koji smo videli ovog proleća.

"Dolazimo iz čvrste utakmice u Inđiji, ostvaren je cilj, igramo protiv Partizana u Humskoj i nama takve utakmice su potrebne, jake, igraš protiv najjačeg protivnika. Da bi uzeo trofej moraš da prođeš i taj put i da pobediš nekog ko ti je najveći konkurent", kaže na početku Stanković.

Zvezdi pre toga sledi meč u Superligi protiv Inđije, a Stanković navodi da je vrlo jasno šta njegova ekipa želi da ostvari ove sezone i da će prijateljstvo sa trenerom Partizana Savom Miloševićem biti zaboravljeno tokom trajanja meča.

"Mi smo sebi zadali cilj, to je dupla kruna. Na tom putu imamo Partizan, zajedno s Crvenom zvezdom, najjaču ekipu u našem prvenstvu. Pozdravićemo se kao i uvek što se pozdravimo Savo i ja, a posle toga nas očekuje paklenih 90 minuta. Posle toga opet "otvaramo zagradu" Savo i ja i ostaje prijateljstvo."

Trener crveno-belih zna šta derbi nosi.

"Derbi sam za sebe nosi milion iznenađenja, ti možeš da ga pripremiš kako god hoćeš, ali on uvek čuva nešto za sebe. Uglavnom, nikad ne možeš da kažeš ko je favorit u takvim utakmicama i to se dokazalo i pokazalo i ja se sad ne bih ponavljao da ne bih vređao i vašu i moju inteligenciju. Mislim da će biti dosta drugačiji derbi, jer se igra na prolaz, igra se za trofej, totalno drugačiji derbi očekujem", zaključio je Dejan Stanković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC