• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Derbi u mislima, poraz u Subotici: Spartak "izbušio" crno-bele
 Derbi u mislima, poraz u Subotici: Spartak "izbušio" crno-bele

Derbi u mislima, poraz u Subotici: Spartak "izbušio" crno-bele

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Spartak pobedio Partizan 3:2 (1:2) u 28. kolu Superlige Srbije. Nemanja Nikolić postigao dva, a Stefan Denković jedan gol. Strelac za Partizan bio je Filip Stevanović. Povredio se Nikola Lakčević...

 Derbi u mislima, poraz u Subotici: Spartak "izbušio" crno-bele Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

"Izlet" u Subotici preseo je Partizanu! 

Dan pošto su crno-beli saznali da ih u sredu čeka duel sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije, odigrali su utakmicu 28. kola protiv Spartaka.

I izgubili - 3:2 (1:2)!

Možda će vas zanimati

"Odlični "golubovi" iskoristili su to što je stručni štab Beograđana dosta "mešao karte", želeći da većinu igrača odmori za meč sezone koji ih očekuje za četiri dana, i sjajnom igrom, pre svega u drugom delu, obezbedili novu prvenstvenu pobedu protiv velikog rivala. Poslednji put Spartak je slavio 16. marta prošle godine u Humskoj (3:1), a naredna dva duela u Superligi i Kupu završeni su ubedljivim trijumfima crno-belih (dva puta po 4:0).

Peti ovosezonski poraz Partizana vraća neizvesnost u borbi za drugo mesto, jer Vojvodina ima samo dva boda zaostatka i u poslednjem kolu na "Karađorđu" dočekuje upravo tim Sava Miloševića.

Za razliku od "parnog valjka", Spartaku je rezultatski meč bio potpuno nevažan.

Nikola Lakčević se povredio u 75, samo 15 minuta pošto je zamenio Umara Sadika. Mladi fudbaler Partizana morao je da napusti igralište.

 Šef stručnog štaba crno-belih doneo je očekivanu odluku da u manje važnom meču odmori pojedine igrače, ali i da ispita dodatne snage pred duel u polufinalu Kupa Srbije.

Nisu crno-beli blistali u Subotici, za razliku od Filipa Stevanovića, najboljeg igrača "parnog valjka" na severu Srbije. Super talentovani tinejdžer je još jednom predstavio svoj raskošan talenat, ali i skrenuo pažnju na precizan šut. Mladi fudbaler Partizana, kojem se predviđa blistava budućnost, bio je strelac oba pogotka, čime je samo nastavio seriju postizanja golova započetu protiv Mladosti iz Lučana prošlog vikenda u Humskoj.

Prvi put je loptu smestio u mrežu iz "slobodnjaka" u 12. minutu, a drugi put nakon lepe akcije sa Umarom Sadikom u 44 za vođstvo 2:1.

Još jedan igrač Partizana je postigao dva gola, ali u dresu Spartaka – Nemanja Nikolić. Napadač na pozajmici u Subotici na najbolji mogući način i u pravo vreme skrenuo je pažnju Miloševiću da dobro razmisli o njegovom angažovanju u narednoj sezoni.

Popularni "Taki" savladao je Vladimira Stojkovića u 29. i 58. minutu. Prvi put uz pomoć Bojana Ostojića, koga je lopta zakačila i promenila pravac prevarivši golmana Partizana, a drugi put nakon velike gužve posle kornera. Pobedu "golubovima" obezbedio je Stefan Denković u 69. minutu.

Miloševiću i njegovim saradnicima ostaje da u narednih nekoliko dana isprave greške i da duel sa Zvezdom u Humskoj dočekaju spremni, jer će protiv šampiona morati mnogo bolje, odlučnije, a u odbrani sigurnije.

SPARTAK: Dokić, Ivanović, Srećković, Vidaković, Denković, Nikolić, Urošević, Maričić, Vidović, Bjelović.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, L. Pavlović, Asano – Sadik.

18:54

KRAJ!

18:17

Još 4 minuta nadoknade...

18:03

Uroš Vitas menja Lakčevića. Mladi fudbaler se povredio i ne može da nastavi.

18:02

Vodeći gol Spartaka...

17:59

Umesto Nemanje Miletića u igri je Milan Smiljanić.

17:57

GOOOL!

Partizan je vodio dva puta, ali sada je prednost na strani domaćina. Stefan Denković je u 69. minutu našao rupu u odbrani crno-belih i preciznim udarcem sa 16 metara doneo prednost Spartaku. Zasluženu!

17:51

Drugi gol Nikolića!

17:50

Suma je u 63. minutu imao šansu, Dokić je bio siguran!

17:48

Nove izmene u Partizanu...

Ušli su Bojan Matić i Nikola Lakčević, a izašli Umar Sadik i Takuma Asano.

17:47

GOOOL!

Spartak je kruisao bolju igru u drugom delu! U 60. minutu crno-beli su uspeli nekako da se odbrane u prvom naletu, ali ne i u drugom. Asano je sa gol linije izbacio loptu, na koju je naleteo Nikolić smestio je iza Stojkovića.

17:45

Nova prilika za domaćina!

Stevan Denković je u 58. minutu imao idealnu šansu! Stojković je paradom spasio gol...

17:41

Velika prilika za Spartak!

Nemanja Nikolić je posao odličnu loptu za Šormaza, ali napadač Spartaka ne koristi situaciju "1 na 1" ispred Stojkovića. Šutirao je pored gola.

17:36

Počelo je drugo poluvreme...

Sejduba Suma konačno se vratio na teren. Gvinejac je propustio nekoliko prethodnih utakmica, a protiv Spartaka je upisao prve minuta nakon pauze. U igru je ušao umesto Saše Zdjelara.

17:22

Drugi gol mladog Stevanovića!

17:17

Zavrešno je prvo poluvreme!

17:17

GOOOL!

Lepa akcija i gol Filipa Stevanovića u 44. minutu, drugi na meču, a bio je strelac i protiv Mladosti iz Lučana prošlog vikenda. Mladi igrač crno-belih je povukao napad, odigrao za Umara Sadika, koji je loptu odmah vratio u sredinu i Stevanoviću nije bilo teško da ponovo zatrese mrežu.

17:08

Pogodak Nemanje Nikolića!

17:03

Ako računamo i prijateljsku utakmicu sa Zemunom uoči nastavka sezone, Partizan je na četvrtom meču uzastopno primio gol, ali je na svakom (Zemun, Mladost, Radnik) uspeo da postigne barem jedan više od protivnika.

17:02

GOOOL!

Spartak je u 29. minutu stigao do izjednačenja golom Nemanje Nikolića. Izgubili su crno-beli loptu na svojoj polovini, Nikolić, igrač "parnog valjka" na pozajmici u Subotici, krenuo je ka golu, šutirao sa 20-ak metara, lopta je zakačila Ostojića i prevarila Vladimira Stojkovića.

16:58

Ivan Dokić je opet morao da interveniše. U 27. minutu je iskosa sa leve strane šutirao Takuma Asano.

16:53

Sadik je u 22. minutu pokušao da asistira Asanu, ali je Ivančević izbacio loptu u korner.

16:51

Gol Filipa Stevanovića!

16:45

GOOOL!

Partizan je poveo u 12. minutu. Veoma lep gol Filipa Stevanovića, koji je pokazao da raspolaže preciznim udarcem. Mladi fudbaler Partizana je izveo "slobodnjak" sa oko 27-28 metara i loptu smestio pored stative u mrežu.

16:42

Srećković nije pratio...

Samo da je fudbaler Spartaka pustio Nikolića da nastavi akciju, domaćin bi imao veliku priliku u 10. minutu. Srećeković je, ipak, krenuo ka lopti, a odnah se zbog ofsajda oglasio linijski sudija. Bila je to vrlo dobra prilika za "golubove".

16:39

Prvi šut!

Imali su ga igrači Partizana u 7. minutu. Filip Stevanović, koji je očigledno vrlo raspoložen za igru, bio je na desnoj strani, zalomio svog čuvara, a onda šutirao levom nogom po zemlji pravo u golmana.

16:36

Od početka utakmice proteklo je pet minuta, bez šansi na severu Srbije.

16:31

Počeo je meč u Subotici!

16:31

Utakmicu sudi Zoran Široki.

16:15

Savo Milošević je prilično izmešao karte u odnosu na meč protiv Radnika u Kupu Srbije prošle srede. Uroš Vitas nije među 11, a u startnu postavu se vratio Bojan Ostojić. Promena je i na poziciji levog beka, gde je Slobodana Uroševića zamenio Rajko Brežančić. Od početka će na terenu biti Filip Stevanović i Lazar Pavlović. Bibars Natho i Lazar Marković nisu ni na klupi. Tamo je i za ovaj meč Sejduba Suma...

Stručni štab odmoreći pojedine igrače jer Partizan već u sredu čeka najvažniji meč u sezoni – polufinale Kupa sa Crvenom zvezdom.

16:15

Sastavi:

SPARTAK: Dokić, Ivanović, Srećković, Vidaković, Denković, Nikolić, Urošević, Maričić, Vidović, Bjelović.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, L. Pavlović, Asano – Sadik.

16:08

Utakmica počinje u 16.30

UKRATKO

  • SPARTAK: Dokić, Ivanović, Srećković, Vidaković, Denković, Nikolić, Urošević, Maričić, Vidović, Bjelović.
  • PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, L. Pavlović, Asano – Sadik.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije