• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš umesto Dekija najavio derbi: Šta bih popravio? Da ne primimo gol!

Autor Jovan Terzić

"Radimo na tome i imamo dobrih skakača", kazao je pomoćni trener crveno-belih Nenad Milijaš posle meča.

 Nenad-Milijas-posle-Zvezda-Radnik-4-1-VIDEO Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda proslavila je pobedom pred navijačima na "Marakani" novu šampionsku titulu.

Izabranici trenera Dejana Stankovića zabeležili su novu pobedu u domaćem prvenstvu savladavši Radnik (4:1), a posle meča šef stručnog štaba kazao je za TV Arena Spot da je zadovoljan "igrom i pristupom", dok je više prostora za priču ostavio svom pomoćniku Nenadu Milijašu.

Možda će vas zanimati

Bivši kapiten crveno-belih na konferenciji za medije ponovio je utiske o urađenom, i trijumfu koji su doneli Pankov, Babić, Radulović i Simić...

"Jako mi je drago da je ekipa pokazala karakter u drugom poluvremenu. Malo smo lošije ušli u utakmicu, ali preokrenuli smo golovima iz prekida i jako mi je drago zbog toga. Radimo na tome i imamo dobrih skakača. Kada god odemo na prekid sa namerom da možemo da damo gol, imamo šansu. Raduje me to, ali verujem da možemo da budemo još bolji", naveo je Milijaš.

Odigrao je mnogo derbija tokom karijere, a Crvenu zvezdu očekuje novi duel sa "večitim" rivalom već u sredu kada se sastaju u polufinalu Kupa Srbije.

"Derbi je posebna utakmica, sigurno će biti drugačija utakmica, a šta bih popravio? Popravio bih to da ne primimo gol", zaključio je Nenad Milijaš .koji je veliki broj rotacija objasnio time da se svi momci na treningu trude da zasluže šansu - i to su pokazali i ove subote.

Zauvek će i mladi Andrija Radulović pamtiti debi i gol u 75. minutu kada mu je kapiten Milan Borjan "poklonio" loptu i odlučio da baš on izvede jedanaesterac.

"Čestitao bih mu na golu. To što ku je prepušten penal pokazuje koliko je dobra atmosfera u svlačionici. Na njemu je da vredno radi i koristi svaku šansu", kazao je Milijaš koji nije želeo posebno da komentariše njegovog vršnjaka iz tabora crno-belih Filipa Stevanovića.

Šef stručnog štaba surduličkog tima Simo Krunić rekao je da su oni već "isprobali igrače za sledeću sezonu".

"Čestitao bih Zvezdi titulu i zasluženu pobedu. Pokušali smo i uspeli da pariramo u prvom poluvremenu, ali u drugom nismo uspeli. Stigao je i umor jer smo u sredu igrali protiv Partizana. Da je ostao rezultat iz prvog poluvremena bio bih zadovoljan", kazao je Krunić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC