• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je 50 lopti išlo na Sadika? Partizan NAMERNO napao štopere Zvezde!

Autor Vladimir Sukdolak

Savo Milošević objasnio način igre Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

 Partizan-Zvezda-1-0-izjava-Savo-Milosevic-konferencija-za-medije Izvor: Mondo/Goran Sivački

Miloševiću prija Kup!

Drugi put otkako je seo na klupu Partizana boriće se za trofej "masovnijeg" domaćeg takmičenja. Prvi put je u borbi za pehar pobedio "večitog" rivala (1:0), dok je ovoga puta trijumf došao u polufinalu, ponovo usled bolje igre njegovih igrača - istim rezultatom.

Možda će vas zanimati

Jedini gol na meču postigao je Bibras Natho, a kuriozitet je da na tri utakmice ove sezone - šampion Srbije nije uspeo da zatrese mrežu Partizana.

"Nisam nijednog trenutka imao strah", kazao je Milošević posle meča.

"Moji momci na terenu su bili koncentrisani, poslednja linija odigrala je fenomenalno, sva četvorica su delovala tako se nisam bojao. Plus, Šćekić i Zdjelar ispred njih. A tih šest momaka je izuzetno teško proći. Obračunajte broj minuta bez primljenog gola protiv najvećeg rivala u državi. I to nešto govori. U svlačionici sam im rekao da bih bio ponsan i da su izgubili".

Njegov veliki prijatelj Dejan Stanković kazao je na konferenciji za medije da je "50 lopti išlo na Sadika", i da je to bila prevaga, a na tu konstataciju Savo Milošević je imao odgovor.

"Mi se jesmo opredelili da igramo na Sadika, jer smo znali da njihovi štoperi teško mogu da ga čuvaju. Što se ispostavilo tačnim. Dosta nam je doneo. A to sa dugim loptama nije opredeljenje, već deo taktike. I to samo jedan deo", kazao je Milošević i dodao:

"Stanković mi je čestitao, sve je bilo fer i sportski, rekao sam mu da su karijere fudbaler i trenera sastavljene od pobeda i poraza. Kazao sam mu da digne glavu, jer su oni kao ekipa i on kao trener nekoliko meseci iza nas. Biće još dosta ovih stvari. I za mene i za njega", objasnio je trener Partizana i zahvalio se navijačima na podršci u Humskoj.

O samoj utakmici je kazao da je bila "dosta kvalitetna", dodavši da se i ovoga puta pokazalo da njegov tim igra najbolje kada je to najteže.

" Imamo taj mod u glavi da kad je teško momci reaguju najbolje. Ne volim da izdvajam pojedince, ali i starteri i rezervisti su igrali za svaku pohvalu. Prema šansama, a i svemu što smo pokazali zaslužili smo da prođemo. Sa svime sam zadovoljan, osim što nismo još osvojili trofej. Ponosan sam na svoj tim", poručio je trener Partizana i kazao da ga povreda Stojkovića nije zabrinula.

"Uvođenjem Nemanje Stevanovića smo ostali bez prava na dodatnu zamenu, ali nisam brinuo, jer je Neca specijalista za penala i razmišljao sam da će ih dobro braniti, ako pre toga primi gol".

"Bio sam miran!", zaključio je Milošević.

Partizan će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine već 24. juna, ali nije poznato gde...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC