• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vico Zeljković posjetio Novi Grad: "Sloboda zaslužuje respekt i Prvu ligu"

Autor mondo.ba

Obećana je i pomoć povodom proslave 110. godišnjice kluba

 Vico Zeljković posjeta Novi Grad Izvor: Promo/FS RS

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković posjetio je prije nekoliko dana Prnjavor, gdje je na sastanku sa rukovodstvom ove opštine, između ostalog, razgovarao o početku izgradnje terena sa vještačkom travom, u sklopu projekta "FIFA gol".

Danas je prvi čovjek fudbala u Republici Srpskoj posjetio Novi Grad, gdje je bio gost načelnika opštine Miroslava Drljače.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Republike Srpske, Zeljković je tom prilikom Drljači uručio dres reprezentacije Republike Srpske sa njegovim prezimenom na leđima, a razgovaralo se o Fudbalskom klubu Sloboda i eventualnom nastupu u Prvoj ligi Republike Srpske.

"Sloboda ima podršku Opštine Novi Grad i drago nam je da se na čelu kluba nalazi agilno rukovodstvo s Mladenom Bosančićem na čelu koje je za kratak period uradilo mnogo na infrastrukturi, ali i poboljšanju uslova na stadionu Mlakve. Naša želja je da Sloboda igra u Prvoj ligi Republike Srpske", istakao je Miroslav Drljača, prvi čovjek Opštine Novi Grad dodavši da klub ima garancije od Opštine da se takmiči u Prvoj ligi.

Izvor: Promo/FS RS

Delegacija FSRS predvođena Vicom Zeljkovićem obišla je stadion "Mlakve" i uvjerila se u nove, mnogo bolje uslove na ovom sportskom zdanju.

"Svi znamo šta Sloboda znači za Savez i Republiku Srpsku, poslali smo pozivnicu klubu da se izjasni oko nastupa u Prvoj ligi u narednoj sezoni i dobili pozitivan odgovor. Ipak, konačnu odluku o sastavu prvoligaškog karavana za sezonu 2020/21 donijeće Izvršni odbor FSRS. U svakom slučaju Sloboda je klub koji zaslužuje respekt po svim osnovama. Obzirom da Sloboda slavi veliki jubilej FSRS će se uključiti u program proslave 110. rođendana kluba u skladu sa svojim mogućnostima."

Pored predsjednika Zeljkovića, u delegaciji FSRS bili su i generalni sekretar Ognjen Valjić, član Izvršnog odbora FS RS Dragan Banjac i predsjednik PFS Prijedor Mile Mandić.

Pored predsjednika Slobode Mladena Bosančića koji se zahvalio i načelniku Drljači i predsjedniku FSRS Zeljkoviću na podršci, sastanku je prisustvovao i Ernest Šabić, prvi čovjek OFS Novi Grad.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC