• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina "UPRKOS SVEMU" igra finale Kupa Srbije

Autor Pavle Knežević

Novosađani "neprijatno iznenađeni" odlukom da Niš bude domaćin

 Vojvodina "UPRKOS SVEMU" igra finale Kupa Srbije Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Finale Kupa Srbije igraće se u Nišu, što nije bio predlog ni branioca trofeja Partizana, niti "izazivača" Vojvodine.

Pristalice novosadskog kluba odmah su objavile da neće ići u Niš, a sada se oglasio i predsjednik "lala" Vojislav Gajić, koji je rekao da su svi "neprijatno iznenađeni", ali je istakao da će Vojvodina "uprkos svemu" igrati finale.

Možda će vas zanimati

 "Donošenjem odluke da finale Kupa Srbije bude odigrano u gradu koji je 330 kilometara udaljen od Novog Sada, pokazana je težnja da, usljed velike udaljenosti i činjenice da će se meč igrati radnim danom, fudbalski klub Vojvodina na finalnom meču bude uskraćen za podršku nekoliko hiljada svojih navijača, kao što je to bio slučaj u svim prethodnim finalima Kupa u kojima smo učestvovali", napisao je Gajić.

Prvi čovjek Vojvodine rekao je da klub "apsolutno razumije i solidariše se" sa odlukom navijača da bojkotuju finale, jer bi polazak "morao biti organizovan još u jutarnjim časovima", dok bi povratak u Novi Sad "uz njihovo uobičajeno zadržavanje na stadionu nakon meča, bio moguć tek u jutarnjim satima sutradan".

"To su potpuno nehumani uslovi da bi se bilo kome uputio poziv da dođe i podrži svoj tim na nekom meču. Fudbalski klub Vojvodina naglašava da je, od devet utakmica koliko je odigrao u okviru finala Kupa, čak sedam puta to bilo u Beogradu i samo jednom u Novom Sadu. Istovremeno nam je potpuno nelogično i neobjašnjivo zašto se domaćinstvo nije moglo odrediti žrijebom, tj. izvlačenjem kuglica, pri čemu bi svaki klub imao 50 posto šanse da bude domaćin na svom stadionu?", piše u saopštenju.

Na kraju se ističe:

"Uprkos svemu, naša ekipa će učestvovati u finalu Kupa Srbije, znajući da će srca i misli svih navijača Vojvodine biti uz naše igrače".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC