• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakuvaće se: Sari tvrdi da Ronaldo nije "fit"!

Autor Milutin Vujičić

Sve je mogao da mu kaže, ali ovo...

 Zakuvaće se: Sari tvrdi da Ronaldo nije "fit"! Izvor: Guliver/Lars Baron/Getty Images

Italijanskom treneru Mauriciju Sariju se ponovo "drma" klupa u Juventusu.

Juventus u dvije utakmice poslije nastavka fudbalske sezone u Italiji nije dao gol, a uz to je poražen u finalu Kupa od Napolija koji je čitav meč bio opasniji rival, da bi na kraju pobijedio zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca, za veliko slavlje na ulicama Napulja...

Možda će vas zanimati

Upečatljiva scena sa završetka utakmice je pogled nezadovoljnog Kristijana Ronalda, kao i njegovog najdražeg saigrača Paula Dibale, kako posmatraju igrače Napolija dok se raduju.

Poznato je da Ronaldo mrzi kada gubi, a to mu se sve češće dešava u Juventusu.

Ne djeluje da se dovoljno dobro uklopio u sistem Mauricija Sarija, s kojim je već ove sezone imao sukob kada ga je Italijan izvodio iz igre zbog loše igre, a možda se nakon finala Kupa Italije ponovo "zakuva" između njih dvojice.

Razlog? Sari je "udario" Ronalda tamo gdje niko ne sme. Naime, trener Juventusa tvrdi da CR7 nije bio dovoljno spreman, iako djeluje kao najspremniji čovjek na svijetu...

"Njegovo fizičko stanje je trenutno isto kao i svih ostalih, kao i Dibale, Daglasa Koste... Fali mu 'oštrine' kako bi bio najbolja verzija sebe", kazao je Mauricio Sari koga već dugo prati etiketa luzera, pošto nikada nije osvojio trofej u Italiji, samo Ligu Evrope sa Čelsijem.

"Nisam mnogo rekao igračima poslije meča. Bio sam bijesan i razočaran kao i oni, tako da je u tim trenucima najbolje ćutati", zaključio je Italijan.

Koliko će ove riječi povrijediti Kristijana Ronalda, koji je tokom pauze svaki dan na Instagram kačio snimke na kojima se vidi kako vježba do iznemoglosti, vidjećemo veoma brzo, posebno ako Mauricio Sari bude morao da se izvinjava i ponovo "pegla" odnos sa svojom prvom zvijezdom. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC