• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Gvardiola kaže da odlazi, to je to!

Autor agencije/MONDO

Nakon izjave trenera Mančester sitija sigurno je da reprezentativac Njemačke napušta Itihad.

 Pep Gvardiola - Liroj Sane napušta Mančester siti Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Saga o prelasku Liroja Sanea iz Mančester sitija u Bajern traje još od prošle godine, a sada je izvjesno da će napustiti klub.

Trener “građana” Pep Gvardiola  rekao je da je Sane dva ili tri puta odbio pregovore i mogućnost produženja saradnje sa Sitijem te da je sasvim sigurno da će napustiti klub.

Možda će vas zanimati

"Na kraju sezone, ako se dva kluba dogovore, Sane može ići, ako se ne dogovore, onda će napustiti klub na kraju naredne sezone. Odbio je ugovor jer želi igrati za drugi klub. Kada ponudimo ugovor igraču onda je to zato što ima neke posebne kvalitete. Želimo igrače koji zaista žele igrati za Mančester siti i ostvariti naše ciljeve. On je dobar momak i ja ga volim i cijenim mnogo. Nema nikakvih problema među nama, ali on želi novu avanturu", rekao je Gvardiola.

Sane ima ugovor sa Mančester sitijemdo ljeta 2021. Godine, a već dugo je na meti Bajerna.

Bavarci su ga prošle godine željeli dovesti na Alijanc arenu, međutim, sve je stopirala povreda Sanea zbog koje je odsustvovao sa terena godinu dana.

Bajern sada nudi 55 miliona evra, amoguće je da taj iznos bude i deset miliona više, što očigledno odgovara i čelnicima Mančester sitija, čim je Gvardiola poslao ovakvu poruku.

Sane je karijeru počeo u ekipi Šalkeaodakle je 2016. prešao u Manchester siti za koji je upisao 89 nastupa i postigao 25 golova. U dresu reprezentacije Njemačke je odigrao 2 1 meč, postigavši pet pogodaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC