• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 POBEDA VOŠE IZ PENALA, nervoza i kartoni: Šta nas tek čeka u Nišu?
 POBEDA VOŠE IZ PENALA, nervoza i kartoni: Šta nas tek čeka u Nišu?

POBEDA VOŠE IZ PENALA, nervoza i kartoni: Šta nas tek čeka u Nišu?

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Vojvodina pobedila Partizan 1:0 u poslednjem kolu Superlige i tako napravila lepu uvertiru pred finale kupa 24. juna protiv istog rivala u Nišu.

 POBEDA VOŠE IZ PENALA, nervoza i kartoni: Šta nas tek čeka u Nišu? Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Malo lepog fudbala i prilika - mnogo nervoze, žutih kartona, prepucavanja i uvreda navijača. Ako ništa drugo, nije bilo dosadno u petak uveče u Novom Sadu, iako je suvi kvalitet na terenu bio neprimetan za 90 minuta, ipak, velike borbe.

Neočekivane!

Činjenica da duel Vojvodine i Partizana u poslednjem 30. kolu skraćene sezone 2019/2020 nije ništa odlučivao i da se od prošlog kola znalo da će Partizan biti drugi, a "lale" ili treće ili četvrete, nagoveštavala je lagan duel, bez preterano oštrih startova. Tako, međutim, nije bilo, čak je i jedni gol iz kojeg je Vojvodina stigla do tri boda, postignut iz penala u 14. minutu. Pre toga je Lazar Marković neoprezno oborio "bržeg" Miljana Vukadinovića.

Precizan sa "bele tačke" bio je Nemanja Čović!


Uskoro opširnije...

VOJVODINA: Simić – Andrić, Saničanin, Bralić, Đorđević – Stojković – Bojić (Gemović od 83'), Drinčić, Čović, Vukadinović (Vukadinović od 90') – Mrkaić (Devetak od 69').

PARTIZAN: Popović – Smiljanić, Vujačić, Vitas, Brežančić – Zdjelar, L. Pavlović (Stanojlović od 87') – Marković (Štulić od 76'), Ivanović, F. Stevanović – Matić.

20:54

kraj!

20:50

Još tri minuta!

20:50

Nešković će igrati malo, ušao je u 90. umesto Vukadinovića.

20:47

Novi DEBI u Partizanu!

Slobodan Stanojlović je na terenu od 87. minuta.

20:43

Nova izmena u 83. minutu.

Gemović menja Bojića.

20:36

Od 76. minuta Partizan igra sa dva klasična napadača. Nikola Štulić je ušao umesto Lazara Markovića.

20:35
Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

20:35

Ističe 74. minut. Pritisak Partizana, ali bez pravih akcija i prilika. Vojvodina se vrlo dobro brani i zatvorila je sve prilaze svom golu. I dalje aktivan rezultat s početka meča.

20:29

Mrkaića je zamenio Devetak.

20:27

Igra se 67. minuta, nešto mirniji tok meča. Nije bilo izrazitih prilika u nastavku, lopta je više u nogama gostujućeg tima.

20:05

Izmene!

Biće izvršene prve izmene na utakmici. Čovića je zamenio Dejan Zukić, a Zdjelara Bibars Natho!

20:00

20:00

Zanimljivo je bilo na terenu, na tribinama vatreno.

Grobari spremili parolu za BBB: "Mesto gde braća biju plave dečkiće"

19:48

Završeno je prvo poluvreme!

Vojvodina zasluženo vodi posle prvih 45 minuta. Nemanja Čović je bio strelac iz penala u 14. minutu.

19:36

Odličan šut!

Još jedna šansa za Vošu. Sada je domaćin pokušao iz prekida, koji je izveo nekadašnji igrač "parnog valjka" Nikola Drinčić. Iskosa sa desne strane gađao je iz "slobodnjaka" dalji ugao, ali je lopta promenila pravac i završila tik pored stative iza gola Partizana.

19:33

31. minut - Opet prete crno-beli. Posle četvrtog kornera bRajka Brežančića glavom je pokušao Bojan Matić, fudbaler koji je prošle zime prešao iz Vojvodine u Partizan. Simić je i ovaj put bio na visini zadatka, iako nije bila nimalo laka situaicja. 

19:32

Evo prilike za crno-bele!

Tačnije, u pitanju je šut! Đorđe Ivanović je tukao sa 25 metara, ali je Nikola Simić bio spreman i uspeo je da izbaci loptu u korner.

19:30

Partizan je i dalje bez prilike! Milošević je, doduše, promenio kompletnu postavu, dok Lalatović nije!

19:29

Užasan start Siniše Saničanina!

Dobija žuti karton, a Milan Smiljanić je imao mnogo sreće. "Otvorenim" đonom uleteo je u kapitena Partizana i moglo je da bude vrlo opasno. Dosta prekršaja na "Karađorđu", nervoze i žutih kartona. Podsetimo, utakmica nema rezultatski značaj! Šta nas tek čeka u Nišu? Saničanin je posle starta ušao u raspravu sa trenerom crno-belih Savom Miloševićem. Za 25 minuta čak četiri ŽUTA!

19:16

GOOOL!

Domaćin je poveo u 14. minutu utakmice. Strelac je bio Nemanja Čović iz penala. Mladi Aleksandar Popović je "pročitao" njegovu nameru u koju će stranu šutirati, ali je šut igrača Vojvodine bio snažan i precizan. Neodbranjivo!

19:14

PENAL ZA VOŠU!

U 13. minutu Lazar Marković pravi penal! Zakasio je start fudbalera Partizana, Miljan Vukadinović je bio brži, oboren je i sudija Miloš Đorđić nije imao dilemu.

19:07

Prvo uzbuđenje u Novom Sadu!

Na isteku četvrtog minuta Vojvodina je imala prvu ozbiljniju situaciju u kaznenom prostoru crno-belih, ali su se gosti odbranili.Nemanja Čović je mogao da ugrozi gol Partizana.

19:02

Počelo je!

19:00

Navijači se međusobno vređaju... Sa južne strane stižu uvrede na račun supruge trenera Nenada Lalatovića. Očekuje se početak utakmice...

"Mašarske pi*ke" je takođe skandiranje Grobara. Moguće je da bude prekida.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

18:26

Grobari i na zapadu "Karađorđa"!

Uprkos tome što je Vojvodina rekla da će navijači Partizana biti smešteni isključivo na jugu, i ovoga puta ima ih na krajnjem zapadu, pa su po izlasku igrača crno-belih pozdravili svoje miljenike uz aplauze. Ostatak zapada, bližeg sredini i severu, to je negodovao zvižducima.

18:20

DEBI!

Za Partizan u Novom Sadu debituje mladi golman Aleksandar Popović! Nenad Lalatović ima priliku da u igru ubaci dvojicu bisera srpskog fudbala - Dejana Zukića i Mihajla Neškovića.

18:17

Sastavi:


SUDIJA:Miloš Đorđić

VOJVODINA: Simić – Andrić, Saničanin, Bralić, Đorđević – Stojković – Bojić, Drinčić, Čović, Vukadinović (Vukadinović od 90') – Mrakić.

PARTIZAN: Popović – Smiljanić, Vujačić, Vitas, Brežančić – Zdjelar, L. Pavlović – Marković, Ivanović, F. Stevanović – Matić.

17:07

Očekujemo uskoro i sastave...

UKRATKO

UKRATKO

VOJVODINA: Simić – Andrić, Saničanin, Bralić, Đorđević – Stojković – Bojić (Gemović od 83'), Drinčić, Čović (Zukić od 46'), Vukadinović – Mrkaić (Devetak od 69').

učitaj još +

UKRATKO

  • učitaj još +
  • UKRATKO

    PARTIZAN: Popović – Smiljanić, Vujačić, Vitas, Brežančić – Zdjelar (Natho od 46'), L. Pavlović (Stanojlović od 87') – Marković (Štulić od 76'), Ivanović, F. Stevanović (Suma od 64') – Matić.

    učitaj još +

    UKRATKO

  • U poslednjih pet utakmica Partizana i Vojvodine nije bilo nerešenog ishoda. Crvo-beli su pobedili tri puta, dok su "lale" bile uspešnije dva puta.
  • U poslednji pet utakmica na "Karađorđu" ekipe su sa polovičnim učinkom. Obe ekipe dobile su po dva meča, dok je jedan završen bez golova. učitaj još +
  • UKRATKO

    učitaj još +

    UKRATKO

    učitaj još +

    Komentari 0

    Komentar je uspješno poslat.

    Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

    Slanje komentara nije uspjelo.

    Nevalidna CAPTCHA

    Najnovije