• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jirgen Klop NIJE HTIO igrača od 53 miliona: "Znam da to ne voli!" (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Poznato je kako Nijemac razmišlja", rekao je legendarni fudbaler Liverpula o neostvarenom transferu njemačke zvijezde na Enfild.

 Jirgen Klop o transferu Time Vernera u Čelsi Izvor: Guliver, Alexander Hassenstein/Getty Images Europe

U pomalo iznenađujućem transferu, Nijemac Timo Verner (24) postao je igrač Čelsija za 53 miliona evra, iako je dugo bilo nagađano da će otići u neki veći i uspješniji klup.

A, najduže je bio dovođen u vezu sa Liverpulom.

Nekadašnji igrač Liverpula Džon Barns otkrio je mogući razlog zašto je lider Premijer lige "preskočio" zvijezdu Lajpciga.

"Razgovarajmo o harmoniji u ekipi. Govorimo o igraču svjetske klase koji zahtjeva da igra svake nedjelje. Ako ne bude igrao svake nedelje, zar to neće da poremeti mir u trening centru?", rekao je on.

"Ne znam da li je Verneru pružena garancija ili da osjeća da će igrati u Čelsiju svake nedelje, ali morate da budete pažljivi. A znam da Jirgen ne voli da ima veliki tim i mnogo superstarova u njemu. Može biti veoma problematično dok pokušavate da ostanu srećni. Vidjeli smo i primere poput 'one' utakmice protiv Barselone, u kojoj tu nisu bili Firmino i Salah, a u kojoj je Origi ušao i napravio sjajan posao". dodao je Barns.

Legendarni fudbaler misli naravno na čuvenu pobjedu "Redsa" na Enfildu protiv Katalonaca, zaokruženu nezaboravnim golom Divoka Origija.

Podsjetite se te LEGENDARNE utakmice:

U svakom slučaju, biće veoma zanimljivo pratiti Vernerovu karijeru u Premijer ligi, a posebno njegove mečeve protiv njegovog "nesuđenog" kluba - Liverpula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC