• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez poraza 12 mečeva u nizu: Još nismo spremni da se borimo za titulu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Očito je da su Mančester siti i Liverpul posljednjih nekoliko sezona postavili standard tamo gdje se treba biti za osvajanje lige", rekao je menadžer "crvenih đavola".

 Ole Gunar Solskjer Mančester junajted  još nije spreman da se bori za titiulu Izvor: Guliver/Getty Images Sport/Michael Regan

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je da je zadovoljan ekipom koju ima, ali i da slavni klub sa "Old Traforda" još uvijek nije spreman da se bori za šampionski pehar u Engleskoj.

U prvom duelu nastavka Premijer lige, nakon tromjesečne pauze zbog korona virusa, Junajted je remizirao 1:1 u gostima kod Totenhema, a susret je obilježio povratak na teren Markusa Rašforda i Pola Pogbe, poslije dugog perioda oporavka od povreda.

Možda će vas zanimati

Tako su "crveni đavol" sjajan niz bez poraza, započet prije pandemije, nastavili i stigli do 12. duela u kojem teren nisu napuštali pognute glave.

"Napredovali smo tokom sezone i sada imamo odličan niz bez poraza. Ali, onda dodate Rašforda i Pogbu i pomislite da nismo predaleko i da sam zadovoljan timom. Ako budemo mogli napraviti dobre dogovore i dovesti igrače koji nas mogu poboljšati, naravno da ćemo morati potrošiti nešto novca na to. No, tim je odličan za rad s njim i kreće se u pravom smjeru", istakao je Solskjer za britanske medije i dodao:

"Još uvijek nismo tamo gdje želimo biti, a to je dovoljno blizu da se borimo za trofej Premijer lige, ali napredujemo korak po korak. Očito je da su Mančester siti i Liverpul posljednjih nekoliko sezona postavili standard tamo gdje se treba biti za osvajanje lige. Nadam se da se sada možemo boriti za pehar Lige Evrope i FA kupa ove sezone, te plasman među četiri najbolja u Premijer ligi. Onda ćemo da vidimo koliko možemo uložiti za sljedeću sezonu."

Junajted je trenutno, nakon 30 odigranih kola, peti u Premijer ligi sa 46 bodova, pet manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Večeras će, od 19 časova, u okviru 31. kola domaćeg prvenstva, ugostiti Šefild junajted.

U FA kupu je stigao do četvrtfinala, gdje će se 27. juna u gostima sastati sa Norič sitijem, a u Ligi Evrope je u osmini finala eliminisao LASK i čeka ime protivnika u nastavku takmičenja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC