• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener banjalučkog Borca: Ne bi bilo loše da izvučemo Partizan!

Autor mondo.ba

Trener Borca Vlado Jagodić volio bi da na žrijebu za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope 10. avgusta izvuče beogradski Partizan.

 Vlado Jagodić: Ne bi bilo loše da rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope FK Borac bude FK Partizan Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije osam godina, crveno-plavi su ponovo izborili Evropu, a strateg Banjalučana Vlado Jagodić ima jednu želju pred žrijeb.

"Poslije neosvajanja Kupa Srbije crno-bijeli igraju od prvog kola, koje je na programu 27. avgusta. Ne bi bilo loše da njih izvučemo", rekao je Jagodić za banjalučki "Glas Srpske". 

Možda će vas zanimati

Zadovoljan je pohvalama koje su stigle na adresu U21 reprezentativaca Vladana Danilovića, Jove Lukića i Đorđa Milojevića.

"To je veliki stimulans za sve u klubu. Ostalo je da danas urade testiranja na virus korona i da se priključe radu sa prvom ekipom. Svi igrači s nestrpljenjem očekuju subotu i internu provjeru između naša dva sastava, a odvojeno radi samo mladi David Čavić, koji se žali na povredu. Na toj utakmici zaigraće i Brazilci Daglas Nonato Oliveira Kruz i Klarismario Santos Rodrigez koji su na probi. Što se tiče Marina Ljubičića, on mora najkasnije do srijede da se izjasni da li dolazi ili ne u Borac", podvukao je šef struke Borca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC