• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola jači od UEFA: Taman su smislili kako, Mančester siti neće!

Autor Nikola Janković

Madridski "As" piše da je Mančester siti predvodio grupu klubova koji su izričito tražili da neodigrani revanš mečevi osmine finala budu održani u gradovima u kojima je trebalo.

 Liga-sampiona-osmina-finala-Siti-ceka-Real-Madrid-u-Mancesteru-Lion-mora-u-Torino Izvor: Guliver, Pool/Getty Images Europe

UEFA je taman, nekako, uspjela da re-organizuje završnicu Lige šampiona iz sezone 2019/20 i preseli kompletno takmičenje u Portugal, ali...

Izgleda da neće moći tako.

Madridski "As" piše da je Mančester siti predvodio grupu klubova koji su izričito tražili da neodigrani revanš mečevi osmine finala budu održani u gradovima u kojima je trebalo. Pepa Gvardiolu, navodno, nije opustila rutinska pobjeda od 1:2 u Madridu i ne pomišlja da potcijeni Real.

Možda će vas zanimati

"As" navodi da postoji struja u UEFA koja je spremna da "popusti" i, uprkos tome što su određeni i gradovi u kojima će biti odigrana četiri preostala revanša osmine finala, koriguje uveliko donijetu odluku.

To bi, konkretno, značilo da će 7. i 8. avgusta Mančester siti dočekati Real na "Etihadu", Bajern ugostiti Čelsi u Minhenu poslije pobjede od 0:3 u Londonu, Juventus dobiti priliku da "juri" pobjedu Liona od 1:0 u tišini svog stadiona u Torinu, a Barselona i Napoli odlučivati o četvrfinalisti na sred "Nou Kampa", poslije neizvjesnih 1:1 u Italiji.

Na sva četiri stadiona igraju se, redovno, utakmice Premijer lige, Bundeslige i Serije A, zbog čega UEFA nema dovoljno argumenata da odbije inicijativu Mančester sitija.

"As" dodaje da su svi klubovi složni oko toga da ostatak "nokaut" faze, četvrtfinale (12, 13, 14. i 15. avgust), polufinala (18. i 19. avgust) i "tiho" finale (23. avgust), kompletno bude odigran u Portugalu, zemlji u kojoj je zabilježeno skoro 45.000 slučajeva zaraze korona virusom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC