• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Znam da nisam dobar primjer, ali NEĆU više držati emocije u sebi!

Autor Nikola Janković

To što je suspendovan sa današnje utakmice u Parmi vidi kao neoboriv dokaz da je "ponovo tu".

 Siniša Mihajlović - neću držati emocije u sebi Izvor: Screenshot BFC TV

Juče, u subotu, bilo je tačno godinu dana od kada je Siniši Mihajloviću saopšteno da ima leukemiju.

"Bio je 11. jul prošle godine kada su doktor Nani, Valter Sabatini i Marko Di Vajo ušli u moju hotelsku sobu da mi saopšte da bolujem od leukemije. Tog jutra mi je izvađena koštana srž na ispitivanjima", prisjetio se dana kada je započela njegova borba sa opakom bolešću.

Danas, godinu i dan kasnije, Miha je govorio na "press" konfrenciji pred utakmicu Bolonja - Parma, kao da se ništa u međuvremenu nije dogodilo, a još manje promijenilo.

"Za mene je ovo važan dan, očigledno, prošla je godina, ali teško da ću ikada zaboraviti sve što se dogodilo tog dana. Niko tada nije mogao da zamisli da ću sjediti pred vama danas, odgovarati na jedna te ista pitanja, pričati o fudbalu i utakmici sa Parmom", rekao je.

To što će utakmicu u Parmi pratiti sa tribina, bez prava da "siđe" do terena, vidi kao neoboriv dokaz da je "ponovo tu".

"I opet se nerviram, opet me isključuju, kao što ste mogli da vidite prije neki dan. To je čist dokaz da sam se vratio", našalio se Mihajlović na svoj račun.

"Znam da time ne dajem dobar primjer i izvinjavam se zbog toga, ali u isto vrijeme - to sam ja", rekao je naglasio da zbog zdravlja ne namjerava više da ćuti i "upija" negativnu energiju.

"Neću više 'gutati' i držati emocije u sebi", poručio je italijanskoj sportskoj javnosti, kojoj nije promaklo da Srbin tradicionalno najviše problema ima sa sudijama iz Rima, grada u kojem je živio godinama igrajući za oba velika kluba - Romu, pa Lacio.

I Frančesko Forno, mladi sudija koji je isključio Mihajlovića sa utakmice protiv Sasuola, rođeni je Rimljanin, baš kao i arbitar današnjeg meča sa Parmom, Mauricio Marijani.

"Tačno je, nemam baš najbolji odnos sa sudijama iz Rima", priznao je Mihajlović, koji je za crveni karton u porazu od Sasuola "nagrađen" utakmicom suspenzije, ali i novčano.

"Nadam se da će se ova godina što prije završiti", rekao je u jednom trenutku, upoređujući fudbal pred praznim tribinama sa "ženom bez sisa".

Bolonja je ove sezone osvojila više bodova na strani (23), nego na svom "Renato Dal'Ara" stadionu (18), na kom nema pobjedu od zimus.

Zašto?

"Ne znam zašto, ali znam da se uvijek pripremamo isto za utakmicu, bilo da smo domaćini ili gosti. Svaki put je isto, nema razlike. Od kada su tribine prazne, manje-više je isto da li igrate kod kuće ili na strani", prokomentarisao je i dodao:

"Mi ćemo i dalje igrati na pobjedu u svakom meču".

Parma dočekuje Bolonju na "Enio Tardiniju" od 19.30. Prije i poslije pauze zbog korona virusa, Mihajlovićev sastav pobijedio je SPAL, Romu, Sampdoriju i Inter kao gost, a izgubio samo od Lacija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC