• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lako je kad umeš: Ovaj čovek je majstor za kladionicu!

Autor Dušan Ninković

Jedan Englez je ove sezone sa mnogo pažnje pratio igre Mančester junajteda.

 Lako je kad umeš: Ovaj čovek je majstor za kladionicu! Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Sigurno se i vama često dešava da uđete u kladionicu sa ONIM osećajem, sigurni da ćete u tom trenutku sastaviti tiket koji će vam promeniti život.

Englez Entoni Džonson je prethodnog avgusta imao baš takav osećaj. On nije sastavljao tiket, odlučio se za samo jednu, specijalnu opkladu i veoma je blizu da dobije ogroman novac.

Možda će vas zanimati

Kada je ova sezona počinjala, Džonsonu je na pamet palo da odigra kako Džesi Lingard, ofanzivac Mančester junajteda, neće postići nijedan gol i neće upisati nijednu asistenciju u sezoni. Deluje gotovo neverovatno, to je momak koji igra u napadu, po krilu ili odmah iz napadača.

Ali, Entoni je blizu dobitka. Ukoliko se desi da ofanzivac Junajteda ne uradi ništa na poslednja dva meča, njegov ulog od 3.30 funti će postati ogromnih 135.30 funti i verovatno će se narednih dana kajati što nije uplatio više.

Već je odigrano 36 mečeva u ovoj sezoni, a njegova opklada je u igri. Mančester junajtedu su preostali mečevi protiv Vest Hema i Lestera, a u njima četa Ole Gunar Solskjera neće moći da se opušta. Borba za mesto u Ligi šampiona još traje.

Ono što Entonija Džonsona može da raduje je dobitna formula koju je pronašao Norvežanin. Trener Junajteda u poslednje vreme zna koga šalje na teren, ne eksperimentiše previše, a napadački trio Marsijal-Rašford-Grinvud daje rezultate.

Iza njih je Bruno Fernandeš, čiji je dolazak u klub Lingarda bacio u senku. Tako se povremeni reprezentativac Engleske našao na terenu samo tri puta na poslednjih 15 prvenstvenih mečeva. Da stvari budu gore po njega, ukupno je odigrao nešto preko 50 minuta na tim susretima.

Lingard je u sezoni odigrao 37 mečeva u svim takmičenjima, ali ima samo dva gola i dve asistencije. Najbolji je bio u Ligi Evrope, gde je upisao gol i asistenciju, ali to ne zanima čoveka koji se kladio na njegov prvenstveni učinak.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC