• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fulam igra za direktan plasman: Mitar kida i niko ne može da ga zaustavi!

Autor Dušan Ninković

Pokušajte, ali odmah da vam kažemo, nećete uspjeti! Aleksandar Mitrović je stigao do 26. gola u sezoni i vratio se na čelno mjesto liste strijelaca.

 Aleksandar-Mitrovic-najbolji-strelac-Cempionsipa-Fulam-Sefild-Vendzdej-4-1-dva-gola-Mitrovica Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Catherine Ivill

Pretposljednje kolo Čempionšipa nije kompletirano, ali je većina utakmica 45. runde odigrana.

Nakon njih, razloga za zadovoljstvo ima Fulam. Ono što je prije ove runde izgledalo samo kao teorija, sada je mnogo dostižnije. Momci sa Krejven Kotidža mogu u Premijer ligu i direktno!

FULAM - ŠEFILD VENDZDEJ 5:3 (3:0)
/Kebano 11, 73, Mitrović 26, 41 p, Rid 90+2 - Nuhiu 49 p, Marfi 78, Rič 89/

Možda će vas zanimati

Naravno, najviše zahvaljujući golovima srpskog napadača. Ali, veliku ulogu su odigrali i njihovi najveći rivali.

Prvo je VBA poražen na gostovanju Hadersfildu juče, a zatim danas, nešto ranije, Brentford nije uspio da osvoji ni bod na gostovanju Stoku. Najzanimljivija druga liga na svijetu je ponovo priredila čudo. Jedino znamo da je Lids ušao!

A kada se dva tima svađaju oko mjesta koje direktno vodi u elitu, treći bi mogao da profitira. Tako je Fulam sada u kombinaciji za ulazak u Premijer ligu.

Pred posljednje kolo drugoplasirani VBA ima 82 boda, Brentofrd je na 81, dok Fulam ima okruglo 80. Šanse nisu ogromne, pošto ekipa Slavena Bilića mora da izgubi od QPR-a, a Brentofrd ne smije da pobijedi Barnsli u posljednjoj rundi.

Ipak, raduje dobra forma ekipe iz Londona, pošto će ako ne uđu direktno, morati da igraju plej-of.

Uporedo sa trkom za plasman u elitu, vodi se i neizvjesna borba za najboljeg strijelca Čempionšipa. Akteri su Aleksandar Mitrović i Oli Votkins, napadač pomenutog Brentforda.

Srpski napadač je sda za jedan korak ispred, sa postignutih 26 pogodaka. Da tu informaciju stavimo u kontekst, niko u prve četiri engleske lige nije postigao više golova od ''Mitra''! Nije pomoglo ni što je nekoliko mečeva propustio zbog kazne!

Srpski napadač je postigao drugi i treći pogodak svog tima, za ubjedljivu prednost na poluvremenu. Ipak, mnogo je neizvjesnosti bilo u nastavku. Fulam je imao 4:1, ali se u sam finiš ušlo sa rezultatom 4:3.

I tada je presudio nekadašnji napadač Partizana, koji je asistirao za peti pogodak svoje ekipe. Igrala se sudijska nadoknada kada je Rid postavio konačnih 5:3 za Fulam.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC