• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardioli zamjeraju zbog farmerki, a on zamjera NIKOME iza sebe na klupi!

Autor Nikola Janković

Nazovimo stvari pravim imenom - Pep Gvardiola nije prvi put izgubio važnu utakmicu u karijeri, ali se poslije dugo vremena očigledno i nedvosmisleno osjećao nelagodno dok se to dešavalo.

 Pep Gvardiola farmerka poraz od Arsenala Izvor: Guliver, Pool/Getty Images Europe

"Ne moram ni da im kažem. Znaju oni, osjećaju to. Znamo kakve smo standarde postavili za ovako važne faze takmičenja. Možda ćemo nešto naučiti iz svega, možda ne", rekao je nevoljno poslije poraza od "šegrta" na praznom "Vembiliju" i dodao:

"Vidjećemo..."

Nazovimo stvari pravim imenom - Pep Gvardiola nije prvi put izgubio važnu utakmicu u karijeri, ali se poslije dugo vremena očigledno i nedvosmisleno osjećao nelagodno dok se to dešavalo.

PEP, NEMA NIKOGA! OSIM KAMERE, NARAVNO...

Izvor: Pool/Getty Images Europe, Guliver

Razlog bi mogao da bude samo jedan, taktički ga je "otvorio" dojučerašnji asistent Mikael Arteta, koji je sa Davidom Luizom i Škodranom Mustafijem u odbrani u nekoliko dana savladao Jirgena Klopa, pa ostavio bivšeg šefa bez prilike da sezonu u kojoj je izgubljena titula prvaka "ublaži" osvajanjem FA kupa.

Obučen šmekerski, kao i obično, Gvardiola se vrpoljio dok se Pjer-Emerik Obamejang šalio sa njegovom posljednjom linijom i dekoncentrisanim Edersonom na crti, ustajao sa klupe, odlazio demonstrativno do reklamnih panoa, pa nazad...

...u jednom trenutku čak se okrenuo ni prema kome i gestikulacijama pokazivao gdje sve to njegovi fudbaleri nisu ispoštovali dogovor.

Na kraju, a to baš rijetko radi, okrivio je igrače za poraz od stare mušterije.

"Oni nisu bili spremni za ovu utakmicu sa Arsenalom", rekao je nevoljno i poslao upozorenje ekipi da uskoro dolazi Real Madrid, koji ne može da izgubi od kada je fudbal nastavljen sredinom maja.

U izvještajima sa "Vemblija", na kojem će večeras Mančester junajted i Čelsi (20.45) odlučivati o drugom finalisti najstarijeg takmičenja na planeti, Španac je mogao da pročita i sporadične zamjerke na izgledu, jer...

U pocijepanim farmerkama ne dolazi se u fudbalski hram na jednu od najvažnijih svetkovina za "kolijevku fudbala" - polufinale FA kupa.

Englezi i Katalonac... nikad dosadno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC