• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I avioni sa transparentima se vratili u Premijer ligu, samo navijača nigdje

Autor Nikola Janković

Romantičan prizor iznad "Vila Parka" u Birmingemu večeras...

 Avion poruka Krenke napolje pred meč Aston Vila - Arsenal Izvor: Guliver, Pool/Getty Images Europe

I avioni sa čitkim porukama opet nadlijeću stadione u Engleskoj, samo navijača na tribinama nema.

U milionima onih koji će večeras preko malih ekrana pratiti duel na "Vila parku" našla se i grupa onih dovoljno voljnih da uloži novac, energiju i vrijeme, kako bi iskoristila "prajm tajm" termin utakmice 37. kola Premijer lige za iskazivanje poštovanja i nepoštovanja u samo četiri riječi. 

Možda će vas zanimati

 "Podržite Artetu Krenke napolje", bilo je sve što je za sobom vukao oronuli kanader dok su se finalisti FA kupa zagrijavali za duel sa timom iz zone ispadanja, pred sablasno praznim tribinama u Birmingemu.

Južno, kraj Londona, Mančester siti naplatio je nesrećnom Votfordu "ceh" iz polufinala Kupa na "Vembliju" prije 72 sata, u kojem je Mikel Arteta zabilježio prvu "recku" u budućem rivalstvu sa dojučerašnjim šefom sa "Etihada". Taj rezultat, ujedno, znači da domaći u večernjem terminu imaju priliku da dokusure poraženog sa "Vikaradž rouda" i gurnu ga pod crtu pred posljednjih 90 minuta u "ne ponovila se" sezoni 2019/20.

Da bi se istrgli iz "ralja" Čempionšipa, "stršljenovi" će u nedjelju u posljednjem kolu morati nešto da urade na "Emirejtsu", odakle se metroom za 25 minuta stiže do "London" stadiona, na kojem će Aston Vila igrati drugu od dvije "biti ili ne biti" utakmice u sezoni povratka u elitu.

Izvor: Guliver, Pool/Getty Images Europe

Prvu, ovog časa, igraju sa timom, koji je pod Artetinim vođstvom primio gol u 180 minuta igre sa dva najjača sastava na Ostrvu, u kojima su ostvarene vezane pobjede.

"OUT" se odnosilo na 71-godišnjeg biznismena iz Misurija, Stena Krenkea, koji pored većinskog udjela u vlasništvu Arsenala, "u garaži ima parkirane" Denver Nagetse, Kolorado Avelanž i Rapidse, Los Anđeles Gladijatorse i još nekoliko klubova u raznim ekipnim sportovima, i obje konkurencije.

Publika na "Emirejtsu" ga već dugo vidi odgovornim za stanje koje je Arteta zimus zatekao, nakon što se zahvalio Gvardioli na znanju i saradnji i odlučio da dalje nastavi sam... baš tamo gdje je igrao najbolji fudbal u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC