• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" avionom stigli u Beograd, a tamo ih čekao klupski autobus (FOTO)

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca doputovali su u nedjelju popodne u srpsku prestonicu, gdje će za dva dana odigrati meč sa Crvenom zvezdom, koji će biti generalna proba pred novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i kvalifikacije za Lige Evrope.

 FK Borac ekspedicija stigla u Beograd (FOTO) Izvor: FK Borac/Promo

Iz Banjaluke u Beograd, ekspedicija crveno-plavih sa igračima , stručnim štabom i rukovodstvom, putovala je avionom, a na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" sačekao ih je autobus u crveno-plavim bojama.

Banjalučane je klupski bus odvezao do kampa Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gdje će izabranici Vlade Jagodića odraditi lakši trening od 18 časova.

Možda će vas zanimati

Utakmica sa beogradskim crveno-bijelima zakazana je za utorak u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a prvi takmičarski meč Borac će odigrati u Banjaluci 1. avgusta protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja na startu nove sezone u šampionatu BiH.

Poslije osam godina bez Evrope, rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, crveno-bijeli će saznati 10. avgusta za kada je zakazan žrijeb, a taj susret biće odigran 27. avgusta.

U dosadašnjem dijelu priprema koje su Banjalučani odradili na Zlatiboru, nisu doživjeli nijedan poraz - napobijedili su subotički Spartak (4:2), Inđiju (2:0), Trepču (2:0) i Čukarički (2:0), uz jedan remi protiv Javora iz Ivanjice (1:1).

Posljednji meč Borac je odigrao u subotu na banjalučkom Gradskom stadionu protiv Rudara iz Prijedora, koji je pobijeđen poslije goleade 4:3.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Ko to sve plaća?

Djordje Cikago

@Zole Ma, aj Borac!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC