• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTAJE!

Autor mondo.ba

Tvrdi "Gazeta delo sport"

 Milan Zlatan Ibrahimović ostaje Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

Zlatan Ibrahimović će i dalje ostati u Milanu, a u narednih nekoliko dana će sa rukovodstvom kluba razgovarati o uslovima nove saradnje!

Vijest ljeta večeras je "lansirala" Gazeta delo post, navodeći da je najuži klupski vrh ubijedio švedskog napadača bh. korijena da i naredne sezone ostane na San Siru i, zajedno sa Stefanom Piolijem, krene u nove pobjede.

Možda će vas zanimati

A bilo ih je i do sada!

Zlatan je sa početkom ove kalendarske godine zadužio crvEno-crnu opremu, a bio je ključni igrač kluba tokom "post-karantinskog" perioda, postigavši šest golova i zabilježivši četiri asistencije na devet odigranih utakmica. Na njegovu žalost, ali i cijele ekipe, nije to ipak bilo dovoljno da se "zgrabe" peto mjesto i direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope, pa će Milan taj cilj morati da ostvari kroz kvalifikacije.

Kad je, konkretno, nova saradnja sa Milanom u pitanju, "Gazeta delo sport" navodi da bi Zlatanova početna plata na godišnjem nivou trebalo da iznosi četiri miliona evra, koja bi rasla shodno brojnim bonusima – za postignute golove, odigrane utakmice, uspjeh u Ligi Evrope i, na kraju, eventualni plasman u grupnu fazu Lige šampiona, čiji dio Milan nije bio još od sezone 2013-14.

Prebogatu karijeru Ibrahimović je počeo u Malmeu (gdje je danas zvog kupovine dionica Hamarbija nepoželjan), a dalje su se nizali Ajaks, Juventus, Inter, Barselona, Milan, Pari sen Žermen, Mančester junajted i LA Galaksi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC