• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli apeluje, ali uzalud: UEFA ne premješta revanš iz Barselone

Autor mondo.ba

Utakmica će se igrati u Kataloniji kako je i planirano

 Liga šampiona Barselona Napoli revanš u Barseloni Izvor: Guliver, Jamie McDonald/Getty Images Europe

Napori prvog čovjeka Napolija Aurelija de Laurentisa da revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Barselona izmijesti iz Katalonije, ipak, neće uroditi plodom.

Prije nego što u Portugalu, od 12. do 23. avgusta, bude odigran završni turnir, preostalo je da se odigraju četiri zaostale utakmice osmine finala, a jedna od njih, prema planu, treba da bude odigrana na najvećem evropskom stadionu.

Možda će vas zanimati

Međutim, predsjednik kluba sa juga Italije apelovao je na UEFA da, zbog teške epidemiološke situacije u Kataloniji, taj meč premjesti na neutralni teren (Portugal, Njemačka, Švajcarska...), ali sudeći prema jutrošnjim informacijama, od toga neće biti ništa.

"Meč je zakazan i biće odigran u Barseloni, kako je i planirano. Nastavljamo da pratimo situaciju i u kontaktu smo sa relevantnim službama i lokalnim vlastima", potvrdila je evropska kuća fudbala da će utakmica biti igrana osmog avgusta u Barseloni.

Prvi meč, na "San Paolu", završen je rezultatom 1:1. U preostale tri utakmice, Mančester siti će na "Etihadu" ugostiti Real Madrid sa ciljem da očuva 1:2 iz španske prestonice, Juventus će u Torinu juriti gol zaostatka za Lionom (0:1), dok će Bajern u Minhenu praktično potvrđivati prolazak dalje u meču sa Čelsijem (prvi meč završen 0:3).

Četvrtfinalne utakmice biće igrane u periodu od 12. do 15. avgusta, polufinala su zakazana za 18. i 19. avugst, dok je finale, rekli smo, 23. avgusta.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC