• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Zvezdu je igrao, Partizan zove "onaj drugi klub": Hajduk i Dinamo? Može!

Autor Vladimir Sukdolak

Ognjen Mudrinski dao je zanimljiv intervju za hrvatske medije...

 Ognjen Mudrinski Crvena zvezda Dinamo Zagreb Hajduk Split Izvor: MN PRESS

Dosadašnji fudbalski put Ognjena Mudrinskog deluje da je pun avantura, što on, prema rečima momka rođenog u Srbobranu 1991. godine, i jeste. Ako ništa drugo, svakako je šarenolik…

Ognjen je branio boje dva od tri najveća srpska kluba, jedino nije oblačio dres Partizana, a pored Vojvodine i Crvene zvezde, igrao je još za Jagodinu, Spartak i Čukarički, iz kojeg je po drugi put pošao preko granica Srbije.

Možda će vas zanimati

Posle avanture u Nemačkoj, gde je nastupao za Grojter Firt i Arau, odlučio se da uhlabljenje pronađe u slovenskim državama, prvo u Poljskoj (Jagelonija), a zatim i u Hrvatskoj…

Ognjen Mudrinski danas je na pozajmici u Gorici… U Hrvatskoj, kako kaže, uživa.

Ognjen Mudrinski ostaje u Gorici, bio je najbolji strijelac srpske lige u povijesti, a otac Radoslav mu je prvak Srbije u šaranskom ribolovu. "Nemam ja živaca za to, a ni vremena, to zna trajati po par dana, haha"

"U Gorici sam od januara, prihvatili su me sjajno svi u klubu, saigrači. Osećam se kao da sam tu ceo život, baš sam srećan zbog toga. Nisam pogrešio s izborom kluba, iako sam ugovor o pozajmici potpisao doslovno u poslednjim trenucima prelaznog roka, jer u Jageloniji nisu računali u mene. Dogovorili smo se u pet minuta", počeo je Mudrinski, za poratl "24sata.hr".

Bio je i na meti Rijeke…

"Tako je. Baš kad sam dogovorio sve uslove s Goricom, nazvao me jedan agent iz Srbije i pitao me da li želim da dođem u Rijeku. Odbio sam, nisam mogao jer sam već obećao ljudima iz Gorice. Čovek mi se zahvalio i nakon 10 minuta opet nazvao, pokušao je još jednom da me nagovori, ali nisam se dao", rekao je srpski fudbaler.

Ognjen u Hrvatskoj ne krije da je navijač Crvene zvezde.

"Navijač sam Zvezde, ne krijem. Svima nama u Srbiji je cilj da igramo  za Zvezdu ili 'onaj drugi klub', haha (Partizan prim. aut). Dečački snovi su mi se ispunili kad sam zaigrao Zvezdu i postao jedini igrač u istoriji koji je na debiju postigao tri gola, nije to mala stvar. To je period karijere koji ću uvek nositi u srcu."

Za Partizan verovatno ne bi igrao, ali za Hajduk i Dinamo…

"Moram da priznam da nisam nikada razmišljao o tome, ali zašto ne, mogu da se zamislim u tim klubovima", odgovorio je Mudrinski. 

Sviđa mu se život u Hrvatskoj…

"Živim tu u Velikoj Gorici, kod Plesa. Da li sam imao neprijatnosti? Ma ne, niti najmanjih problema nije bilo. Uopšte nisam razmišljao o nekim negativnostima kada samo došao u Hrvatsku, tu sam isključivo iz sportskih razloga", podvukao je do februara ove godine najbolji strelac srpske Superlige - Ognjen Mudrinski.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC