• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pao dogovor: Mančester sprema 200.000.000€ za Džejdona Sanča!?

Autor Nebojša Marković

Nijemci pišu da su se igrač i klub dogovorili.

 Mancester-junajted-dogovor-Dzejdon-Sanco-plata-17.6-miliona-evra-godisnje-Borusija-Dortmund-transfer Izvor: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos, Dean Mouhtaropoulos/Bongarts

Nije još sve gotovo, ali čini se da stvari postaju neizbježne i da će Džejdon Sančo od naredne sezone nositi dres Mančester junajteda!

Bivši fudbaler Mančester sitija je u pregovorima sa "đavolima", a njemački "Bild" tvrdi da je on svoje uslove sa Junajtedom već dogovorio!

Možda će vas zanimati

Treći tim engleske Premijer lige još od ranije je jedini tim koji se nalazi u trci za potpis Sanča i pregovori sa Borusijom Dortmund i dalje traju. Nijemci žele 120.000.000 evra na ime obeštećenja i na Edu Vudvordu je da ili ispregovara manju cijenu ili makar način na koji će se izvršiti plaćanje tako velike svote novca.

U Dortmundu su dali rok Junajtedu do 10. avgusta za kupovinu Sanča i nakon toga neće pristajati na pregovore, a prethodnih dana se po medijima pominjalo da će "đavoli" ovog leta platiti 70.000.000 evra za Engleza, uz 30.000.000 u ljeto 2021. i još 20.000.000 u ljeto 2022. godine.

To bi bilo tačno tih 120.000.000 evra, ali sada su se pojavile informacije o plati koju je Sančo navodno dogovorio s Mančesterom.

"Bild" piše da će on u Junajtedu zarađivati 17.600.000 godišnje, što je oko 340.000 evra nedjeljno!

Ili da vam to predstavimo ovako: kako će Sančo potpisati petogodišnji ugovor, Junajted bi se u to ime obavezao na igračevu platu od 88.000.000 evra tokom tih pet godina!

Uz onih pomenutih 120 miliona od kojih Borusija za sada ne odstupa, izgleda da će Ed Vudvord i njegovi saradnici biti spremni da se obavežu na plaćanje preko 200.000.000 evra za čitav posao! Naravno, pod uslovom da poslije Sančo ostane u klubu do 2025. godine...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC