• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 TRANSFERI: Mitrov Fulam već obavio prvi posao, Marko Nikolić ostao bez napadača, Siti doveo SKUPOG štopera!
 TRANSFERI: Mitrov Fulam već obavio prvi posao, Marko Nikolić ostao bez napadača, Siti doveo SKUPOG štopera!

TRANSFERI: Mitrov Fulam već obavio prvi posao, Marko Nikolić ostao bez napadača, Siti doveo SKUPOG štopera!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Ovde vas čekaju sve vesti, glasine, govorkanja i nagađanja oko prelaznog roka

 TRANSFERI: Mitrov Fulam već obavio prvi posao, Marko Nikolić ostao bez napadača, Siti doveo SKUPOG štopera! Izvor: Guluver/Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Evropski prelazni rok produžen je zbog pandemije sve do 5. oktobra. MONDO nastavlja da ga prati svakog dana uživo!

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", uprkos skepticizmu mnogih da će zbog finansijske krize ispaštati omiljena zanimacija mnogih tokom leta.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije, zbog ranijeg početka sezone, i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na "RAZVOJ DOGAĐAJA" i osvežavajte vest tokom dana, očekuje vas dosta informacija koje ćete želeti da saznate.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

21:46

Skupo pojačanje!

Pep Gvardiola je ponovo pojačao odbranu Mančester sitija. Potrošili su 400+ miliona evra samo na defanzivce, a sada još dodatnih 45 miliona kako bi doveli Nejtana Akea.

Holandski štoper, đak Čelsija, ispao je iz lige sa Bornmutom, ali u njega veruju u Sitiju.

21:13

Fulam se sprema za Premijer ligu

U utorak su izborili plasman u Premijer ligu pobedom nad Brentfordom u finalu plej-ofa, a već u sredu su uradili prvu stvar u pripremama za novu sezonu.

Ona počinje već 12. avgusta, a "kolibari" će imati puno posla u tom periodu. Ipak, neće morati da brinu o budućnosti Neskensa Kebana, koji je potpisao novi ugovor sa klubom. On je produžio ugovor na još dve godine.

20:28

Arda Turan ima novi klub

Barselona je posle pet godina napokon uspela da se reši Arde Turana! Turčin nije imao nimalo dobar period od prelaska iz Atletiko Madrida, a ni dvogodišnja pozajmica u Bašakšehiru nije bila uspešna.

Ipak, Turan je sada postao novi igrač Galatasaraja! Nema zvaničnih informacija o dužini trajanja ugovora, a navodno je dobio jednogodišnji ugovor na mogućnost produžetka saradnje za još 12 meseci.

20:04

Marko Nikolić ostao bez iskusnog Peruanca

Dalo se to očekivati u prethodnom periodu, a sada je i potvrđeno. Džeferson Farfan više nije igrač Lokomotive iz Moskve, pa Marko Nikolić naredne sezone neće moći da računa na njega.

Istekao mu je ugovor posle četiri godine u klubu, a sa Moskovljanima je osvojio titulu prvaka Rusije i dva nacionalna kupa.

19:42

Nešto pametno i od Barse

Nismo baš navikli da Barselona vuče dobre poteze, ali izgleda da je njima ovaj bio isuviše očigledan. Mark Andre Ter Štegen dobija novi ugovor od katalonskog kluba i to na još pet godina!

To je potvrdio prvi čovek kluba Đozep Marija Bartomeu, a sada se još samo traži tačan dogovor oko visine primanja. Jedan od ključnih igrača "blaugrane" ovih godina...

Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Alex Caparros

18:24

Ultimatum!

Čelsi traga za golmanom i našao ga je u Junajtedu...

Kepu Arizabalagu trebalo bi da zameni Din Henderson, član "crvenih đavola", koji je proveo prošlu sezonu na pozajmici u Šefildu i oduševio. S obzirom na to da Solskjer želi da "gura" De Heu, uprkos njegovoj lošoj formi, Henderson planira da napusti Old Traford.

Nije baš pravo Junajtedu da ga proda rivalu Čelsiju, ali im je prema pisanju medija golman dao ultimatum, neće igrati više za njih!

17:32

Kako će Čelsi poslovati?

Interesantna grafika koja pokazuje koliko je Čelsi već "pukao" novca na igračima koje je doveo u prethodnih nekoliko godina.

17:14

Još malo vesti iz Engleske

Nakon što su se vratili u Premijer ligu, u Fumalu sada žele Rajana Sesenjona. Njihovo dete, koje se nije snašlo u Totenhemu, već je pominjano kao jedan od igrača koji će napustiti ''Pevce'', a klub za koji nastupa Aleksandar mitrović ga želi na jednogodišnju pozajmicu.

Pojačanja u odbrani traži i Čelsi, posebno jer Frenk Lampard ima nameru da pusti iz kluba veliki broj defanzivaca. Jedna od zamena je mogao da bude Matijas Ginter iz Borusije Menhengladbah, ali on nije zainteresovan za taj transfer.

16:56

Sautempton kupio defanzivca!

Valjadolidov Mohamed Salisu je novo pojačanje tima sa južne engleske obale.

Sautempton je aktivirao otkupnu klauzulu, Salisu (21) je plaćen 12 miliona evra i biće važno pojačanje za Hazenhitla, koji pravi veliki projekat.

Ovaj momak još nije stigao do seniorske reprezentacije Gane, ali je u prethodnom španskom prvenstvu bio izuzetno dobar, pa je skrenuo pažnju fudbalske Evrope. Za njega je nedavno bio zainteresovan Ren, ali se ipak seli u Englesku.

16:43

Brentford se osipa?

Brentford je juče imao istorijsku šansu, da prvi put zaigra u Premijer ligi otkad je ona osnovana 1992. godine, ali nisu uspeli. Savladao ih je Fulam i sada bi mogli da ostanu bez ključnih igrača.

Jedan od njih je Said Benrahma, napadač koji bi prema "Dejli Miroru" mogao u Lids. Navodno je povratnik u Premijer ligu i osvajač Čempionšipa spreman da ponudi 27.000.000 evra za jednog od najboljih talenata u drugoj ligi Engleske. Ipak, i Vest Hem i Aston Vila su zainteresovani...

16:18

Ne jure samo Sanča!

Mančester junajted pokušava na sve načine da dovede Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund, ali izgleda da on nije jedini igrač na kojeg su se nameračili.

Mediji u Portugalu pišu da su "đavoli" poslali zvaničnu ponudu za Aleksa Teljesa! Radi se o brojci od 25.000.000 evra, a Porto želi 40.000.000 kolika je izlazna klauzula u igračevom ugovoru. Ipak, čini se da će morati da malo spuste cenu ako zaista žele da se opare od Junajteda...

16:12

Real pozajmio Japanca

Mladi Takefuša Kubo je pažnju na sebe skrenuo igrama u prethodnoj sezoni, ali ne dovoljno da bi postao igrač Reala.

Mladi fudbaler će se, nakon pozajmice na Majorki, sada godinu dana dokazivati u Viljarealu. Biće ovo veliko pojačanje za Unaija Emerija na novom poslu.

''Japanski Mesi'' je četiri godine bio član Barselonine škole fudbala, ali se preko domovine vratio u Španiju, gde je sada uzdanica Reala iz Madrida.

15:44

Klop ponovo izvodi trik?

Znate kako je kupio Robertsona? A zatim sličnu stvar uradio i sa Šaćirijem?

E, pa sad ima novu metu. Liverpul je zainteresovan za Džamala Luisa, mladog levog beka Noriča, ekipe koja je ispala iz Premijer lige.

Nadaju se u klubu da bi mogli da ga dobiju za 11 miliona funti, što bi bila ozbiljna krađa u ovakvim uslovima na tržištu. Momak rođen u Lutonu ima 22 godine i već je sakupio 12 nastupa za Severnu Irsku.

15:35

Alaves prodao Bosanca za blizu 4.000.000!

Kad smo već kod Sent Galena, da pomenemo i Ermedina Demirovića. Mladi napadač je fudbaler španskog tima, ali je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Švajcarskoj. 

Na 28 mečeva, 14 golova! Dovoljno da Frajburg plati 3.700.000 evra, pa se momak sa dvojnim državljanstvom (BiH i nemačko) seli u Bundesligu.

15:01

Ode Vilotić

Bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić više neće biti igrač Sent Galena! Klub koji se borio za titulu u Švajcarskoj, a u tome na kraju nije uspeo, rešio je da Srbinu ne ponudi novi ugovor.

Razlog za to je očigledan, pošto je Vilotić ove sezone upisao samo jedan nastup. Videćemo gde će sada 33-godišnji fudbaler...

Izvor: MN PRESS

13:40

Maćin u Baskiji!

Pablo Maćin je novi trener Alavesa. On dolazi iz Kine, a u Španiji je trenirao Numansiju, Đironu, Sevilju i Espanjol.

Alaves je prošle sezone vodio Asijer Gaitano.

Alaves u januaru slavi 100 godina postojanja kluba i sigurno je da sprema nešto specijalno, u okviru mogućnosti, za novu sezonu. 

13:34

Verona se pojačala iz Rome

Mert Četin je otišao na pozajmicu u Veronu iz Rome, s pravom otkupa na kraju sezone. To je sve što za sada znamo.

13:30

Nikola Moro u moskovskom Dinamu!

Cena? 10 miliona! Ovde su detalji.

12:50

Kavani HOĆE!

Kako piše vodeći portugalski sportski dnevnik A Bola, Edinson Kavani je pristao na ponudu Benfike!

On je u svom rodnom Urugvaju trenutno i do kraja nedelje bi trebalo da pruži definitivan odgovor. Kako piše list, Kavani je oduševljen projektom Benfike za narednu sezonu.

Izvor: Printscreen/abola

12:42

Teško da će Ndombele iz Londona...

Žoze Murinjo je rešen da se otarasi Tangija Ndombelea, ali predsednik Totenhema Danijel Levi želi da zaradi nešto na najskupljem pojačanju u istoriji kluba.

Engleski mediji navode da Levi traži 70 miliona evra za francuskog vezistu, što je stvarno teško zamisliti da će bilo ko da plati. Za bivšeg igrača Liona su se interesovali Inter, Barselonaa i Bajern, između ostalih.

11:59

Palas pazari u Bornmutu

Raspiaju se "trešnjice". Nakon ispadanja u Čempionšip, otišao je prvo sinonim za klub, trener Edi Hau. Potom je Natan Ake došao na korak od prelaska u Mančester siti, a sada je i 26-godišnje krilo Rajan Frejzer blizu odlaska.

On bi trebalo da potpiše za Kristal palas, gde će imati skoro duplo veću platu. On je od pre nekoliko dana slobodan agent. Bornmut mu je plaćao 27.000 funti nedeljno, a od Orlova će dobiti 50.000.00, tvrdi Dejli mejl.

11:40

Siti dovodi Akea!

Natan Ake se dogovorio oko ličnih uslova sa Mančester sitijem, piše Talksport! Ostale su dakle samo formalnosti, ali Bornmut ima razloga za zadovoljstvo, jer će dobiti 45 miliona evra!

11:31

Prvi strelac Hrvatske se seli u Bundesligu?

Štutgartu treba zamena za Marija Gomeza i izgleda da su je našli u prvom strelcu hrvatske lige, piše Mozzartsport.

U pitanju je Antonio Čolak (26), momak rođen u Nemačkoj, koji je u tek završenoj sezoni postigao 26 golova. Rijeka ga je dovela prošle godine za 850.000 evra, sada može da se nada ozbiljnoj zaradi. Čolaka Transfermakt ceni na 4.000.000 evra...

11:14

Saga "Sančo" - najnoviji detalji

Saga oko prve zvezde ovog prelaznog roka, Džejdona Sanča se nastavlja. Bild nam donosi detalje: Mančester junajted nudi 70 miliona evra odmah, 30 miliona sledeće i 20 miliona 2022. godine. Borusija Dortmund to odbija i hoće svih 120 miliona u jednoj turi. Piše se i da je angažovan neutralni agent koji bi trebalo da pomogne pravljenju kompromisa.

10:59

Englezi pišu da se oglasio Bane Ivanović

Kako prenosi San, on bi u Everton, iz Zvezde ga niko nije zvao. Ako je verovati tabloidu. Opširnije OVDE.

10:18

Keln čuva trenera

Markus Gizdol ostaje trener Kelna! Ugovor je produžen za tri godine sa trenerom koji je podigao "jarčeve" iz pepela. U jednom trenutku je delovalo da mogu i do Evrope, ali su takmičenje ipak završili na sredini tabele. To je ipak sjajan posao.

10:16

Herta samo troši

Herta je dovela 22-godišnjeg Dejovasija Zefejka, desnog spoljnjeg iz Groningena. Holanđanima na ime obeštećenja ide četiri miliona evra.

Podsetimo, tim iz Berlina doveo je dan ranije golmana Aleksandra Švolova za osam miliona evra! Kriza ili nije kriza?

9:58

Veliko pojačanje za Voždovac!

Iskusni štoper Nemanja Pejčinović odlučio je da ostane na "Krovu" i naredne sezone! Svakako veliko pojačanje za "zmajeve".

"Može da imponuje i Voždovcu što igrač kalibra Nemanje Pejčinovića prepoznaje u klubu iz Zaplanjske ulice sredinu u kojoj bi trebao da igra i pored inostranih ponuda koje igraču njegove biografije i kalibra ne manjkaju", kažu iz Voždovca.

9:19

Barselona ipak neće Lautara ovog leta!

Španski mediji pišu da je dolazak Lautara Martineza u Barselonu "pauziran", odnosno da napadač neće dolaziti ovog leta. Stvar jedino može da se promeni ako Luis Suarez odluči da ode u SAD, jer se šuška da je dobio jaku ponudu iz MLS.

Mundo deportivo piše da su se Barselona i Inter dogovorili da igrač ostane još godinu dana u Italiji.

9:15

Orije PRISTAO, sad samo klubovi da se dogovore

Totenhem je hteo da se oslobodi Serža Orijea, Monako i Milan su bili zainteresovani, ali na kraju je 27-godišnji francuski bek pristao da ode u Italiju.

Kako piše Skaj sports Italija, sada je ostalo samo da se Totenhem i Milan dogovore oko obeštećenja. Milanezi nude 15 miliona, Totenhem traži 20.

Ipak, italijanski mediji su ubeđeni da će se transfer desiti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije