• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 KIKS PARTIZANA! Gubili, okrenuli za deset minuta, pa sve prosuli u Novom Pazaru! Pogledajte golove!
 KIKS PARTIZANA! Gubili, okrenuli za deset minuta, pa sve prosuli u Novom Pazaru! Pogledajte golove!

KIKS PARTIZANA! Gubili, okrenuli za deset minuta, pa sve prosuli u Novom Pazaru! Pogledajte golove!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Puleni Save Miloševića jesu uspeli da se vrate u meč i preokrenu, ali su potom za samo pet minuta sve prokockali - 3:2

 KIKS PARTIZANA! Gubili, okrenuli za deset minuta, pa sve prosuli u Novom Pazaru! Pogledajte golove! Izvor: MN PRESS

Sa razlogom se pre meča pričalo o Partizanovim lošim rezultatima u Novom Pazaru. Iako je od poslednjeg susreta dva tima prošlo više od tri godine, crno-belima kao da se "noge vežu" kada stignu u ovaj grad.

U meču punom preokreta, ekipa Sava Miloševića upisala je prvi poraz u sezoni već u drugom kolu!

NOVI PAZAR - PARTIZAN 3:2 (1:0)
/Nedeljković pen. 22, Perić 73, Miletić ag. 78 - Suma 59, Asano 70/

Fudbaleri Partizana su pre samo četiri dana prošli jedno tradicionalno teško gostovanje, ono u Kruševcu, ali za Novi Pazar nisu imali leka. Uspeli su kao prošle subote da preokrenu zaostatak koji su imali na poluvremenu, ali je taj preokret bio kratkog daha.

Pazarcima je bilo potrebno samo pet minuta da raskomadaju igru crno-belih i naprave novi preokret i tako ispune obećanje dato pre meča da će pokazati daleko više nego protiv Crvene zvezde.

A i počelo je loše po Partizan. Kako se primakla prva polovina prvog poluvremena, Pazarci su prvi put ozbiljno pripretili, da bi samo minut kasnije stigli do jedanaesterca, kada je Saša Zdjelar napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru.

Nikola Nedeljković je bio precizan i to vođstvo su domaći imali sve do 59. minuta. Tada je Sejduba Suma bio najspretniji u gužvi u kaznenom prostoru domaćih i iz drugog pokušaja poravnao rezultat.

U 70. minutu je Takuma Asano pokazao kada je najopasniji, u brzim tranzicijama protiv nedovoljno dobro postavljenih odbrana i to je iskoristio da matira vrlo raspoloženog Drobnjaka za prednost od 2:1.

Taman kada su gosti mogli rezultatski da predahnu, sve je pošlo naopako. Imao je Novi Pazar i pri vođstvu 1:0 i pri rezultatu 1:1 dve velike šanse preko Tomića da još tada postigne drugi gol, ali desilo se to tek u 73. minutu.

Neće mnogo mariti za to. Tada je Nemanja Perić iz prve uspeo da matira golmana Popovića, da bi pet minuta kasnije udarac Ševkije Resića pogodio Nemanju Miletića i otišao još jednom iza leđa mladog čuvara mreže Partizana.

Izdržali su Pazarci do kraja meča, iako je Lazar Pavlović uspeo da pogodi i prečku, a Savo Milošević će imati mnogo toga da analizira u igri svog tima...

Tok meča pratite klikom na *RAZVOJ DOGAĐAJA*

SUPERLIGA, 2. KOLO:

Novi Pazar - Partizan 3:2 (1:0)
/Nedeljković pen. 22, Perić 73, Miletić ag. 78 - Suma 59, Asano 70/

Inđija - Voždovac 0:1 (0:1)
/Stojčev 25/

Crvena zvezda - Radnički Niš (19.00)
Javor - Napredak (19.00)
Metalac - Mačva (19.00)
Bačka - Spartak (19.00)
Rad - TSC Bačka Topola (19.00)
Radnik - Mladost Lučani (19.00)
Zlatibor - Proleter (19.00)
Vojvodina - Čukarički (21.00)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

18:53

KRAJ MEČA, NOVI PAZAR JE SLAVIO

Fudbaleri Partizana su napravili veliki kiks već u drugom kolu Superlige Srbije, iako su imali prednost u jednom trenutku. Veliki trijumf za Novi Pazar.

Opširniji izveštaj pronađite klikom na *UVODNA VEST*

18:48

Igraće se još PET minuta

Četvrti sudija je pokazao koliko će trajati nadoknada vremena.

18:44

86' - Nervoza i koškanje

Sada su nervozni igrači dva tima, a Ševkija Resić je ostao na travi. On i Miletić su bili u duelu, a posle malo gužve igrača dva tima. upravo njih dvojica dobija po žuti karton od glavnog sudije.

18:40

Ovako je Novi Pazar preokrenuo!

Ne znamo da li se gol pripisuje Resiću ili će se voditi kao autogol Miletića, nije ni važno. Novi Pazar vodi 3:2.

18:39

PREČKA PAVLOVIĆA!!!

Sada je Partizan opet zapretio, a udarac Lazara Pavlovića je dobro zatresao gol Novog Pazara! Ipak, lopta se od prečke odbila daleko od gola.

Ostaje 3:2 za Pazarce.

18:37

78' - GOOOOOOL, NOVI PREOKRET, 3:2 ZA NOVI PAZAR

Ševkija Resić uspeva da donese novi preokret i drugo vođstvo Novog Pazara!

Neverovatna utakmica, grešku je napravio Ostojić, a posle toga domaći uspevaju da se dodaju u šesnaestercu Partizana i onda udarac Resića se odbija od Nemanju Miletića i odlazi u gol. Pazar vodi 3:2!

18:34

Evo tih golova!

Ovako je Partizan preokrenuo na 2:1 preko Asana...

...a ovako je Pazar izjednačio na 2:2 preko Perića

18:32

73' - GOOOOOL, Novi Pazar izjednačuje na 2:2!

Nemanja Perić je ušao sa klupe i taman kada su crno-beli mislili da mogu da odahnu, vraća uzbuđenje u ovaj meč! Abdulaje Sise upisuje asistenciju, a Perić uspeva da dovoljno dobro zahvati loptu i savlada mladog Popovića!

Vrlo uzbudljiva utakmica u Novom Pazaru, a iako smo videli četiri gola na meču, moglo je da ih bude još. Da vidimo šta nas još čeka do kraja meča.

18:28

70' - GOOOOOOL, Partizan vodi 2:1

Takuma Asano je strelac posle brze kontre Partizana! Novi preokret crno-belih ove sezone! Bila je to brza akcija, a Japanac posle dobre lopte u prostor uspeva da prebaci Drobnjaka za potpuni preokret. Sada gosti dosta lakše mogu da dišu, iako su i Pazarci imali neke odlične prilike u drugom poluvremenu.

Odmah nakon pogotka Milošević pravi izmenu - Natho izlazi iz igre, a Lazar Pavlović ulazi na teren.

18:25

Evo kako je Suma izjednačio na 1:1

Ovo je situacija iz 59. minuta kada je Gvinejac uspeo da savlada Drobnjaka.

18:21

63' - Tomić će biti tragičar za Novi Pazar!

Pominjali smo ga malopre kada je mogao da donese 2:0 Novom Pazaru, a sada je mogao i da donese 2:1. Još jedna greška u odbrani Partizana je prouzrokovala da Tomić pobegne njihovoj odbrani, izađe jedan na jedan sa golmanom Popovićem, ali iz odlične prilike šutira samo pored gola!

Pratila su ga i dva defanzivca Partizana, ali oni nisu mogli mnogo da učine.

18:19

60' - Sadik preti!

Rastrčali su se igrači Partizana posle izjednačenja, a sada je posle polukontre Umar Sadik snažno tukao sa oko 20 metara iskosa. Ipak, lepa parada Drobnjaka i lopta ide u korner, a ne u mrežu Novog Pazara. Ostaje 1:1, dosta uzbuđenja u ovim momentima.

18:17

59' - GOOOOOL, Partizan stiže do 1:1!

I taman kada je Pazar mogao da stigne do 2:0, Partizan stiže do 1:1, a strelac je Sejduba Suma posle velike gužve u kaznenom prostoru rivala! Izodbijala se lopta od nekoliko igrača, stigao je Gvinejac do nje, šutirao, Drobnjak ju je odbio nazad, ali iz druga pokušaja Suma uspeva da je ugura u gol domaćih.

18:16

57' - OGROMNA šansa za Novi Pazar!

Branislav Tomić je imao veliku priliku da povisi prednost domaćih na 2:0!

Pogrešio je golman Popović i brzo bacio loptu iz ruku za Miletića, ali je ona bila predaleko od njega. Uzimaju tu loptu domaći, ona stiže do Tomića na desnu stranu koji iz dobre pozicije pokušava da lobuje mladog golmana Partizana, ali taj udarac odlazi preko gola. Dosta sreće za Popovića i crno-bele, ostaje 1:0.

18:13

55' - Izmena u domaćem timu

Admir Kecap napušta teren, a u timu Novog Pazara sada je mladi Ševkija Resić koji spada u "bonus" igrače.

18:10

52' - Čolić pokušava, ostaje 1:0

Taman što je mladi Nikola Čolić ušao u igru i odmah je uputio jedan nezgodan udarac, koji Drobnjak ne uspeva lepo da ukroti. Lopta se odbila od njegove ruke, ali je umesto u gol, otišla u korner.

Zapretio je i Urošević iz slobodnog udarca u narednom minutu, ali je i ovaj šut išao pravo u golmana Drobnjaka koji nema većih problema.

18:03

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Jedna promena u timu Partizana. Savo Milošević je na teren poslao Nikolu Čolića i to umesto Filipa Stevanovića.

17:57

Pitali smo vas ovo i pre meča, a šta sada kažete?

17:49

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - 1:0

Novi Pazar vodi 1:0 posle prvih 45 minuta igre. Strelac je bio Nedeljković u 22. minutu iz penala, ali upravo o tom jedanaestercu će se dosta pričati i analizirati da li je tamo bilo ofsajda u situaciji koja je prethodila faulu Saše Zdjelara.

17:48

45+1' - Sise zaustavlja Sadika

Taman kada je u polukontri Partizana delovalo da je Sejduba Suma preterao sa brojem dodira lopte, uspeo je da odigra lepu loptu u prostor i pronađe Umara Sadika.

Nigerijac se našao u dobroj prilici, ali Abdulaje Sise reaguje i izbija loptu u korner taman pre nego što je Sadik dobio priliku da uputi udarac. Dobra reakcija Gvinejca.

17:43

Zamrznuti kadar - ofsajd?

Ovo je sporna situacija koja je prethodila penalu Novog Pazara iz kojeg su domaći potom došli do vođstva. Biće dosta priče o ovom detalju...

Izvor: TV Arena sport/screenshot Izvor: Arena Sport/Screenshot

17:40

37' - Žuti karton za Vitasa

Defanzivac Partizana je dobio javnu opomenu - izgubio je loptu, potom povukao protivnika sa leđa i jasna je odluka sudije da sankcioniše javnom opomenom.

17:32

Kako je Novi Pazar stigao do vođstva - ofsajd ili ne?

Postavlja se pitanje da li je penalu prethodio ofsajd igrača Novog Pazara, kada je usledilo dodavanje sa leve strane? Izgleda da će i ovo biti analizirano do detalja nakon meča...

17:28

26' - Vitas dobro pokušava!

Uroš Vitas je bio u solidnoj poziciji da donese izjednačenje Partizanu, ali njegov snažan udarac glavom posle kornera ide blizu Drobnjaka koji refleksno uspeva da dobro reaguje i odbrani udarac. Ostaje 1:0 za Novi Pazar.

17:27

I pre toga je zapretio Novi Pazar

Imali su domaći još jednu šansu pre vođstva, koju nismo ni stigli da opišemo, jer je već u sledećem napadu Zdjelar skrivio jedanaesterac.

Pokušao je tada Nedeljković kada je ostao jedan na jedan sa štoperom Partizana, ali je šutirao preko gola i pre nego što je video da je imao jednog saigrača slobodnog da iz dosta bolje prilike postigne gol. Ali u tome su uspeli već posle dva minuta...

17:23

22' - GOOOOOL, Nedeljković za 1:0!

Novi Pazar vodi 1:0! Pravo niotkuda, domaći su stigli do jedanaesterca posle slabe reakcije odbrane Partizana, a udarac sa bele tačke realizovao je Nedeljković!

Lepo je izveo udarac, iako je golman Popović malo uspeo da dotakne loptu. Crno-beli ponovo prvi primaju gol!

17:22

21' - PENAL ZA PAZAR!

Loša reakcija odbrane gostiju. Zdjelar je napravio faul, a Simović pokazuje na belu tačku.

17:19

18' - Natho odličan, ali Drobnjak još bolji

Lep, jako lep slobodan udarac Bibarsa Natha sa oko 22-23 metra sa desne strane, išla je lopta u gol, ali dobra parada golmana Drobnjaka rezultira u korneru za Partizan.

Ipak, posle toga domaći otklanjaju opasnost.

17:14

13' - Umalo autogol!

Nije bilo ovo daleko da Partizan stigne do vođstva! Jedan centaršut iz dubine stigao je od Natha posle slobodnog udarca, a najviši u skoku bio je Abdulaje Sise.

Defanzivac Novog Pazara, koji je letos bio na probi u Humskoj, udario je loptu glavom, ona je išla pravo u njegov gol, ali Drobnjak je na pravom mestu da to spreči. Ostaje 0:0!

17:12

10' - Stevanović oprobava udarac

Podsetilo je ovo malo na onaj prvi udarac Sadika iz 4. minuta. Filip Stevanović je pokušao sa leve strane, stvorio sebi poziciju na ivici šesnaesterca, otvorio stopalo, ali nije previše težak posao imao golman Drobnjak.

17:09

8' - Opet preti Partizan

I opet je Umar Sadik u prilici, ali nije mogao da stigne do lopte Takume Asana. Japanac je prošao po desnoj strani, ubacio loptu na peterac, međutim, bila je predaleko od Nigerijca, pa nema veće opasnosti po gol domaćih.

17:05

4' - Prva pretnja, Sadik pokušava!

Tek što su tri minuta istekla odmah Umar Sadik pokušava da ugrozi goste. Primio je loptu na ivici šesnaesterca, okrenuo se i šutirao, ali pravo u golmana Novog Pazara.

17:00

Utakmica je počela!

Počeo je meč u Novom Pazaru.

16:50

Može li Partizan da ponovo slavi u Novom Pazaru?

Na poslednjih šest mečeva u Novom Pazaru, Partizan ima jednu pobedu, četiri remija i jedan poraz. Ipak, onaj poslednji iz aprila 2017. bio je uspešan za crno-bele. Mogu li to da ponove i upišu i drugu pobedu na strani na startu nove sezone?

16:37

Novi Pazar na povratku u Superligu

Nije ih bilo tri godine u eliti, ali su sada ponovo tu. Novi Pazar je u prvom kolu u novoj sezoni gostovao Crvenoj zvezdi i gosti su izgubili 3:0.

Srđan Spiridonović, Mirko Ivanić i Miloš Vulić bili su strelci za šampiona na početku puta ka odbrani titule.
Izvor: YouTube

16:20

Ovako je Partizan savladao Napredak

Meč koji je podigao mnogo bure završio se u korist Partizana 3:1, a podsetite se kako je sve to izgledalo u subotu u Kruševcu.

Kruševljani su, kao najteži rival za Partizan u prethodne dve sezone, "po navici" poveli protiv crno-belih, ali je usledio preokret. Nekoliko kamera pratilo je meč, čak i ona sa drona, ali sporni penal za goste - nećete videti.
Izvor: YouTube

15:54

Savo ne menja ništa

Izgleda da Savo Milošević ne želi da ništa dira sa timom koji je doneo pobedu na startu prvenstva u Kruševcu. Na terenu će biti istih 11 igrača.

Popović - Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho - F. Stevanović, Suma, Asano - Sadik. Naravno, igraće u standardnoj 4-2-3-1 formaciji.

15:51

Poznati sastavi

Ovo je tim Novog Pazara za meč sa crno-belima

Drobnjak - Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković - Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap - Dragutinović, Hadžibulić.

Biće zanimljivo videti Abdulajea Sisea protiv Partizana, tima u kojem je ovog leta bio na probi.

15:45

Dobrodošli u MONDO live

Budite sa nama, uživo ćemo pratiti dešavanja iz Novog Pazara, gde domaća ekipa dočekuje Partizan. Meč počinje u 17 časova.

UKRATKO

  • Novi Pazar je na povratku u Superligu izgubio 3:0 na gostovanju Crvenoj zvezdi.
  • Partizan je u prvom kolu pobedio Napredak u Kruševcu 3:1.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije