• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 TRANSFERI: Bejl odlazi kući, Englezi tek najavljuju velike transfere!
 TRANSFERI: Bejl odlazi kući, Englezi tek najavljuju velike transfere!

TRANSFERI: Bejl odlazi kući, Englezi tek najavljuju velike transfere!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Sve informacije o fudbalskoj "pijaci" su ovde, tako da se nalazite na pravom mestu. Pratite nas tokom čitavog dana i ne propustite ništa.

 TRANSFERI: Bejl odlazi kući, Englezi tek najavljuju velike transfere! Izvor: Guliver/Chung Sung-Jun/Getty Images

Prelazni rok širom Evrope pomeren je zbog pandemije korona virusa i trajaće sve do 5. oktobra, a MONDO će ga svakog dana pratiti u "lajv fidu".

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", uprkos skepticizmu mnogih da će zbog finansijske krize ispaštati omiljena zanimacija mnogih tokom leta.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na karticu "razvoj događaja" i osvežavajte u toku dana, očekuje vas dosta vesti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

20:51

Glasine

Ako je verovati engleskim medijima, Rajan Sesenjon bi mogao da postane saigrač Dušana Tadića u narednim danima. Mladi fudbaler koji je skrenuo pažnju mečevima u Fulamu je zainteresovan za odlazak na pozajmicu, a holanđani bi bili idealan tim za dobijanje minutaže.

''Šuška'' se i da je Čelsi sve bliži Kaiju Havercu, da Everton želi Tomasa Lemara, a da je Liverpul oduševljen Ismailom Sarom, momkom koji je učestvovao u prvom ligaškom porazu šampiona u ovoj sezoni.

20:45

Nije transfer igrača, ali je najbitnija vest dana...

Andrea Pirlo se vratio!

Nakon što je devet dana bio trener U23 tima Juventusa, verovatno bez da je posao uopšte uzeo u ruke, nekadašnji reprezentativac je preuzeo prvi tim kluba iz Torina.

Biće zanimljivo to videti.

18:54

Liverpul traži štopera

Nadaju se šampioni Engleske da su ga našli upravo u Premijer ligi.

Mladi Ben Vajt (22), koji još nije dobio veliku minutažu u Brajtonu, jedna je od meta nakon što je Dejan Lovren otišao u Zenit iz Sankt Peterburga.

Ovaj mladi Englez bi koštao do 15 miliona funti, ali je veliki problem što nema iskustvo igranja u najvišem rangu engleskog fudbala.

On još nije debitovao za Brajton u ligaškim mečevima, ali je redovno igrao na pozajmicama, u Njuportu, Piterborou i Lidsu, sa kojim je izborio promociju u Premijer ligu.

18:29

Real ga već dugo ne zanima!

A u Londonu ga isto toliko dugo žele. Totenhem bi ovog leta, konačno, mogao da krene u pravu akciju i konačno završi posao oko Gareta Bejla!

Velšanin nije ni u kakvim planovima Zinedina Zidana, a engleski tim se nada da bi u London mogli da ga dovedu na pozajmicu. Za početak, dok mu ne ožive karijeru.

18:00

Makeda, Makeda, Makeda...

Centralna tema transfer pijace u Srbiji prethodnih dana. Tako je i danas. Nakon što smo imali informaciju da je sve dogovoreno ono ličnih uslova napadača, pojavljuje se informacija koja nije tako dobra za Crvenu zvezdu.

Englezi pišu o tome kako italijanski napadač može da pređe u Premijer ligu!

17:29

Trampe se Arsenal i Atletiko?

Nije tajna da Arsenal želi Tomasa Partija, defanzivnog vezistu Madriđana. On je već dugo u planovima Mikela Artete za narednu sezonu, ali je problem bio preveliko obeštenje.

Španski tim traži čak 50 miliona za vezistu, ali bi možda pristao na razmenu fudbalera! Priča se u Španiji da su zainteresovani za Lukasa Toreiru, pa bi Urugvajac mogao da stigne na Vanda Metropolitano kao deo transfera ova dva kluba. On se svakako ne nalazi u prvom planu kod španskog trenera koji je u toku prethodne sezone preuzeo ''Tobdžije''.

16:35

Sećate se Bondarenka?

Nekadašnji fudbaler Metalca i Radničkog iz Niša, kada je u tom klubu trener bio Nenad Lalatović, nastavlja svoju epizodu u Kazahstanu!

Ukrajinac se iz Kaspijua preselio u Okžetpes, nakon samo nekoliko meseci u ovoj bivšoj sovjetskoj republici.

16:23

Nikolić dobio napadača!

Nije baš onakav kakvom se nadao, ali...

Iako je bilo informacija da će nakon odlaska Džefersona Farfana, Lokomotiva iz Moskve potrošiti mnogo novca na pojačanje u napadu, stigla je jeftina varijanta. Mada, možda ovo nije i konačno rešenje.

Ekipu Marka Nikolića je pojačao Vitali Lisakovič (22), Belorus koji je nosio dres Šahtjora iz Soligorska. On je u karijeri nosio dres rezervnog tima zagrebačkog Dinama, kao i hrvatskih klubova Rudeš i Varaždin.

U sezoni 2019/20 je igrao i u Hrvatskoj i u Belorusiji, a na 35 mečeva u svim takmičenjima je postigao 14 golova, uz 6 asistencija.

15:48

Fiorentina zna koliko "Bleki" vredi

Hoćete da dovedete Nikolu Milenkovića? U redu, neće vam Fiorentina praviti mnogo problema. Samo joj dostavite 40.000.00 evra!

Italijanski mediji tvrde da je to vrednost srpskog defanzivca, koji se ozbiljno dovodi u vezu sa Milanom! Pored "rosonera"; sada se u celoj priči pominje i Inter!

Biće uzbudljivo ako dva milanska kluba budu "zaratila" za bivšim štoperom Partizana.

Izvor: Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

15:33

Zvezda ne vraća još jednog bivšeg igrača

Pojavila se danas pravo niotkuda informacija da Zvezda želi da dovede krilo Sparte iz Praga, ali izgleda da od toga nema ništa.

Evo o čemu se zapravo radi.

Izvor: MN PRESS

14:45

Roma odredila cenu za Džeka!

Roma uopšte ne želi da ostane bez Edina Džeka! Ipak, "Gazeta delo sport" piše da postoji jedna opcija po kojoj bi reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao da napusti "vučicu".

Potrebno je da neko ponudi 20.000.000 evra! Ipak, Roma bi svakako preferirala ostanak svog kapitena.

Izvor: Alessandro Sabattini/Getty Images Europe

14:42

Juve traži novog trenera!

Pisali smo ranije o ovome, a sada je stigla potvrda - Mauricio Sari više nije trener Juventusa!

Opširnije ovde.

Izvor: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino, Valerio Pennicino/Getty Images Europe

14:02

Zvezdina bivša nada ode u Kazahstan

Uroš Radaković, bivši defanzivac Crvene zvezde i nekadašnja nada ovog kluba, igraće do kraja godine na pozajmici u Astani. Kazahstanski klub će imati priliku da ga otkupi na kraju sezone i to od Sparte iz Praga, sa kojom ima ugovor do leta 2021. godine.

13:22

Totenhemova "pljačka"

Totenhem je izgleda obavio posao koji u potpunosti pokazuje koliko dobro Danijel Levi nekada ume da posluje. Vlasnik "pevaca" izborio se za pojačanje koje je Murinjo tražio.

U Totenhem iz Sautemptona stiže Pjer Emil Hojbjerg, vezista koji im je bio neophodan, a u suprotnom pravcu ide igrač kojeg uopšte nisu koristili u timu - Kajl Voker Piters. Koliko je ovo dobar posao govori da će Totenhem za Hojbjerga platiti 16.600.000 evra, a "sveci" za Engleza čak 13.300.000!

Samo 3.000.000 razlike, ozbiljna "pljačka" Totenhema.

12:54

Ramadani stigao u Milano

Poznati fudbalski menadžer stigao je u Milano, objavili su italijanski mediji.

Razlog je jasan - agent hrvatskog reprezentativca Anta Rebića došao je na pregovore sa čelnicima Milana kako bi se došlo do rešenje za budućnost igrača koji je briljirao u dresu "rosonera" ove sezone.

Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

12:49

"BOMBA" u Torinu?

Juventus je juče ispao iz Lige šampiona i to od sedmoplasiranog tima Francuske, pa se već danas spominju veliki rezovi.

Uprava kluba je navodno već pozvala jednog trenera kao zamenu za Mauricija Sarija, a radi se o svima dobro poznatom stručnjaku!

Izvor: Guliver/Getty Images/Yifan Ding

11:59

Malatija želi bivšeg igrača Partizana

Prošle godine su ih crno-beli izbacili u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ovog leta Turci žele da dovedu njihovog nekadašnjeg vezistu.

Opširnije o potencijalnom transferu pročitajte ovde.

11:25

Murinjo želi Turčina

Evo zanimljivih vesti sa Ostrva. "Dejli telegraf" piše da je Žoze Murinjo spreman da se odrekne dvojice fudbalera ne bi li doveo Zekija Čelika!

Turčin je želja Totenhema, koji bi mogao da proda Serža Orijea ili Huana Fojta da bi prikupio sredstva za kupovinu desnog beka Lila.

Izvor: Guliver, Dan Istitene/Getty Images Europe

10:42

Šta će biti sa Škrinijarom?

Sve više se u Italiji pominje mogućnost da Milan Škrinijar ovog leta napusti Inter. Ukoliko bude bio na izlaznim vratima, mnogi klubovi će želeti da dovedu Slovaka, koji je pao u drugi plan kod Antonija Kontea.

Ipak, nije 100% sigurno ni da će Konte biti trener Intera naredne sezone, pa bi u slučaju eventualnog dolaska Masimilijana Alegrija na njegovo mesto, Škrinijar ponovo mogao da bude bitan deo tima.

Premijerligaši će motriti na ovu situaciju...

10:16

Silva stiže u Lacio?

David Silva je sinoć ušao na teren u pobedi Mančester sitija protiv Real Madrida i to je bio njegov poslednji nastup na "Etihadu" kao igrač "građana".

Italijanski mediji navode da je "javna tajna" da će Španac postati novi igrač Lacija. "Gazeta" navodi da su dve strane dogovorile ugovor vredan 4.000.000 evra godišnje. Silva će moći da ostvaruje i određene bonuse, a Lacio će imati mogućnost produžetka saradnje za još godinu dana.

Izvor: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

9:33

Federiko Makeda sve bliži Zvezdi

Italijanski napadač i bivši fudbaler Mančester junajteda sve je bliži dolasku na stadion "Rajko Mitić", pošto se Crvena zvezda sa njim dogovorila oko ličnih uslova!

Sve je izvesnija njegova budućnost, a čeka se Panatinaikos. Ovde je sve što treba da znate.

Izvor: Guliver/Getty images/Alex Livesey, Alex Livesey/Getty Images Europe

9:21

Barsa šopinguje kod Gvardiole

Barselona večeras igra meč osmine finala Lige šampiona protiv Napolija, a u međuvremenu su spremni da se okušaju kupovinom u Mančesteru. Siti je izbacio Real Madrid, što su u Kataloniji sigurno dočekali sa oduševljenjem, ali Barsa želi da iz kluba sa "Etihada" dovede mladog Erika Garsiju.

Pep Gvardiola je juče izjavio da Španac ne želi da potpiše novi ugovor sa Sitijem, pa je tako Barselona spremna da ponudi 15.500.000 evra.

9:10

Dobrodošli u MONDO Live!

I danas smo sa vama i pratimo najnovija dešavanja na tržištu transfera! Budite sa nama tokom čitavog dana, osvežavajte "feed" i ne propustite ništa.

Dobro jutro.

UKRATKO

  • Prelazni rok u većini evropskih zemalja otvoren je do 5. oktobra.
  • I dalje čekamo one najveće transfere, vredne 100 i više miliona evra.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije