• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi juri rekorde: Preskočio Gigsa, preskočiće Raula, a vreba Ćavija!

Autor mondo.ba

Argentinac se sad nalazi na diobi četvrtog mjesta po broju nastupa u Ligi šampiona

 Lionel Mesi 142 utakmice Liga šampiona četvrti na vječnoj listi Izvor: Getty Images/Michael Steele, Michael Steele/Getty Images Europe

Sinoćnjom pobjedom nad Napolijem (3:1), Barselona je izborila mjesto na, do sada neviđenom, završnom turniru Lige šampiona, koji se od 12. do 23. avgusta održava u Portugalu.

Jedan od tri gola Katalonaca, onaj drugi, bio je djelo sjajnog Argentinca Lionela Mesija, koji je sinoć odigrao 142. utakmicu u elitnom evropskom klupskom takmičenju, po čemu se izjednačio na četvrtom mjestu vječne lige sa legendom Reala Raulom, odvojivši se od Velšanina Rajana Gigsa!

Možda će vas zanimati

Naravno, već u četvrtak ex-golgeter Madriđana će biti iza asa Blaugrane, koji će "200 posto" nastupiti protiv minhenskog Bajerna u borbi za polufinale, tako da je, praktično, Mesijeva naredna meta – njegov bivši saigrač, a sada trener katarskog Al Sada Ćavi Ernandez.

Španac je u najjačem fudbalskom takmičenju na Starom kontinentu nastupio 151. put, tako da bi Mesi, u najboljem slučaju, na treće mjesto mogao da izbije nakon posljednjeg kola grupne faze sljedeće sezone.

Na drugom mjestu vječne liste je Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je za sada na 170 nastupa u Ligi šampiona, dok je u ovom trenutku neprikosnoven proslavljeni čuvar mreže "Los Blankosa" Iker Kasiljas, koji može da se pohvali da je 177 puta navukao golmanske rukavice u evro-eliti.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC