• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo izgubio 2 godine u Juveu - hitno zvao menadžera da nađe novi klub!

Autor Milutin Vujičić

Navikao je da igra polufinala i finala, a njegov klub ne može da izbaci ni Lion...

 Kristijano-Ronaldo-napusta-Juventus-novi-klub-Pari-sen-Zermen-transferi Izvor: Guliver/Valerio Pennicino/Getty Images

Kada je u lejto 2018. godine Kristijano Ronaldo stigao u Juventus za 100 miliona evra, to nije bilo da bi im donio još dvije nove titule u Italiji, nego da bi napravili iskorak u Ligi šampiona.

Prošle sezone "stara dama" zaustavljena je u četvrtfinalu protiv Ajaksa, dok su ovoga puta stali već u osmini finala pošto ih je izbacio Lion. Naravno, odgovornost teško da je samo na Ronaldu, pa je prvi "glavom platio" trener Mauricio Sari.

Možda će vas zanimati

CR7 i Sari nisu bili u dobrim odnosima, mislio je Juventus da će brzom reakcijom i dovođenjem Andree Pirla "kupiti" Ronalda da ostane uz klub, ali sve se čini da će napustiti Torino...

Francuski mediji pišu da je Kristijano Ronaldo odmah pozvao svog agenta Žorža Mendeša i zatražio da organizuje sastanak sa Pari sen Žermenom oko potencijalnog transfera ovog ljeta, smatrajući da je to za njega trenutno najpogodnija destinacija.

Mendeš i sportski direktor Leonardo navodno su već vodili pregovore pošto je Ronaldo bio nezadovoljan u Juventusu, a sve je ubrzalo ispadanje iz Lige šampiona.

Ronaldo smatra da je "izgubio" dvije godine karijere u Juventusu, pošto je osvajao samo domaće trofeje (dve titule i jedan kup) u već dominantnom italijanskom klubu, a dobro zna da mu nije preostalo još mnogo sezona na vrhunskom nivou jer mu je sada već 35.

"Neka nam ova kratka pauza pomogne da donesemo najbolje odluke za budućnost i vratimo se jači nego ikada", napisao je Ronaldo na Instagramu sa odmora.

CR7 je za dvije sezone u Juventusu dao 65 golova (89 mečeva) i zabilježio 18 asistencija, ali utisak je da se uprkos odličnoj statistici nije najbolje prilagodio sistemu Mauricija Sarija.

Legendarni portugalski napadač smatra bi se bolje snašao u Pari sen Žermenu, gdje bi uz sebe imao još Nejmara i Mbapea, pa bi njih trojica automatski bili viđeni kao jedni od favorita za osvajanje trofeja Lige šampiona...

Ipak, ostaje i da se vidi da li će Andrea Pirlo uspjeti da ubijedi Ronalda da ne napušta trenutni projekat, pošto je "stara dama" spremila novac za pojačanja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC