• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda traži štopera, skautira na sve strane, ali se stalno vraća jednom imenu...

Autor Pavle Knežević

Prepreka je mnogo, ali u Ljutice Bogdana ne odustaju!

 Zvezda traži štopera, skautira na sve strane, ali se stalno vraća jednom imenu... Izvor: Printscreen/YouTube/NH21 Football Videos

Miloš Degenek je po svemu sudeći na izlaznim vratima u Crvenoj zvezdi, koja sada traži njegovu zamenu. Ranije se pisalo da je to Lindzi Rouz iz Arisa, pa je to posle demantovano zbog problema u realizaciji.

Ipak, Mozzartsport prenosi da šampion Srbije nije odustao od 28-godišnjeg štopera!

Možda će vas zanimati

Rouz može da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija u poslednjoj odbrambenoj liniji. U grčkom klubu je igrao kao desni i levi štoper, bio je korišćen i povremeno kao desni bek.

Ipak, mnogo je prepreka u realizaciji transfera. Zvezda trenutno na platnom spisku ima četvoricu štopera, plus mladog Strahinju Erakovića kome su potrebni minuti u ovoj sezoni. Rešeni su u Ljutice Bogdana da ne angažuju novog centralnog defanzivca, dok bar neko od sadašnjih ne napusti klub.

To će, po svojoj prilici, biti Degenek. Međutim, transfer reprezentativca Australije teško da će biti pre septembra, za kada je zakazan početak pijace u Saudijskog Arabiji.

Činjenica je i da Crvena zvezda ima veliki broj stranaca... Izvesno je da će tokom jeseni veliku minutažu imati Sanogo, Kanga, Ben i vrlo verovatno novi napadač Makeda. Crveno-beli bi morali da prodaju Boaćija, Tomanea, i Matea Garsiju, kako bi oslobodili prostor za nove igrače sa stranim pasošima.

Za sada nema najava da će se neki transfer realizovati.

Zvezda bi, dakle, morala da čeka Rouza, kao i on nju. Navodno reprezentativac Mauricijusa trenutno nema nijednu ponudu, osim Zvezdinog raspitivanja. Aris je pre nekoliko meseci za slobodu iskusnog defanzivca tražio milion evra. Neprihvatljiva cifra za crveno-bele, ali će u septembru možda biti drugačije.

Podsećanja radi, crveno-beli finiširaju transfer Federika Makede iz Panatinaikosa, koji bi do kraja sedmice i zvanično trebalo da potpiše ugovor sa srpskim šampionom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC