• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastav Zvezde za Evropu: Stanković izvodi najjači tim - nema kalkulisanja!

Autor Milutin Vujičić

"Bonus" igrači nisu obaveza, broj stranaca nije ograničen, pa tako Stanković može bez brige da bira igrače koji su u najboljoj formi.

 Sastav Zvezde za Evropu: Stanković izvodi najjači tim - nema kalkulisanja! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u utorak (21.00) počinje kvalifikacije za Ligu šampiona i pokušaće da dođe do trećeg uzastopnog učešća u grupnoj fazi, kao i velikog novca koje ono donosi.

Izazivač je gibraltarski šampion Evropa, koji zvaničnu utakmicu nije odigrao od marta, ali oprez nikada nije na odmet, posebno ako se uzme u obzir da će se sve do plej-ofa kvalifikacione runde igrati na jednu utakmicu, gde su iznenađenja češća.

Možda će vas zanimati

Dejan Stanković na konferenciji za medije nije želeo preterano da se bavi rivalom, poručivši da je najvažnije da njegovi momci "budu pravi", pa da će se u tom slučaju samo oni i pitati.

Zvezda je u uvodnim kolima Superlige pokazala dobru formu i evidentno je spremna za prvi evropski izazov u novoj sezoni, a gotovo da nema sumnje s kojim timom će Dejan Stanković od starta meča napasti klub iz Gibraltara.

Stanković je ranije izjavio da kod njega nema kalkulisanja i odmaranja, posebno sada na početku sezone kada svi treba da "kliknu", tako da će izvesti najjači tim koji ima na raspolaganju.

Na golu će biti kapiten Milan Borjan, dok se odbrana neće mnogo promeniti u odnosu na ono što gledamo u Superligi, pošto će mesto desnog beka zauzeti Marko Gobeljić, pored leve aut-linije stajaće Milan Rodić, dok će u srcu odbrane biti Miloš Degenek i Radovan Pankov.

U domaćem prvenstvu je na jednom meču igrao i Strahinja Eraković, oporavio se i Nemanja Milunović, spreman je i Srđan Babić, ali će se "mister" držati tandema koji za sada dobro radi.

Na mestu zadnjeg veznog očekuje se Seku Sanogo, koji će verovatno biti i jedini zadnji vezni u timu pošto se ne očekuje značajna pretnja u kontrama Evrope, dok je manje verovatno da će Veljko Nikolić ili Njegoš Petrović početi meč u Beogradu.

Izvor: MN PRESS

U veznom redu trebalo bi da prvi put startuje i Gelor Kanga, uz koga će biti i Mirko Ivanić, doduše malo povučenije, a po krilima možda i dva najbolja igrača Zvezde u avgustu.

To su naravno Aleksandar Katai i Srđan Spiridonović, koji se zaista odlično razumeju na terenu, dok je Dejan Stanković već razrešio dilemu oko napadača, ako je ona uopšte i postojala ako se uzme u obzir forma golgetera Crvene zvezde.

To znači da će El-Fardu Ben i ovaj meč početi kao napadač, pa je to i pozicija na kojoj ćemo ga najčešće gledati ove sezone u crveno-beloj opremi.

Dakle, da rezimiramo...

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, - Sanogo, Ivanić - Katai, Kanga, Spiridonović - Ben.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC