• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kod Ivića treniramo kao psi, svi smo slomljeni": Srbin već izaziva strahopoštovanje, večeras debituje!

Autor mondo.rs

Startuje nova sezona Čempionšipa, a Srbija će imati dvojicu trenera.

 Vladimir Ivić debi VLadimir Ivić Votford Izvor: YouTube/Watford FC/Printscreen

Večeras je vrijeme da debituje Vladimir Ivić!

Novi menadžer Votforda u petak uveče će po prvi put voditi "stršljenove" na zvaničnoj utakmici i to na otvaranju nove sezone Čempionšipa!

Možda će vas zanimati

Za Srbe je najjača druga liga na svijetu posljednjih godina bila vrlo plodonosna - prvo je Slaviša Jokanović uveo baš Votford u Premijer ligu, potom je to ponovio sa Fulamom uz Aleksandra Mitrovića kao prvog napadača, a golgeter Srbije je prošle sezone ponovio taj podvig kao najbolji strijelac Čempionšipa.

Sada je red na nove trenere. Srbija će ih imati čak dvojicu - Vladu Ivića u Votfordu i Veljka Paunovića u Redingu.

Njih dvojica će se čak susresti 3. oktobra, u okviru 4. kola prvenstva, a Ivićevi momci u petak od 20.45 na otvaranju sezone dočekuju Midslbro, nakon što su prethodno očitali lekciju Totenhemu Žozea Murinja.

U prethodnom periodu su doskorašnji članovi Premijer lige radili vrlo naporno. Da nije lako na treninzima Vlade Ivića, tvrdi i Tom Kleverli, vezista tima i nekadašnji igrač Mančester junajteda.

"Ivić tjera igrače da treniraju poput pasa, ali on zna da će nivo fizičke spreme biti vrlo važan u sezoni u kojoj će se često događati da njegov tima igra i dva puta sedmično. Veoma je konzervativan kada je davanje pohvala u pitanju. Nije od onih koji će vam staviti ruku preko ramena i pitati vas kako ste i kako vam je porodica. Potpuno je drugačiji trener od Najdžela Pirsona", kaže Kleverli.

Izvor: YouTube/Watford FC/Printscreen

Golman Ben Foster kaže da Ivić nema problem da ukaže nekome da ne radi dovoljno marljivo.

"Tjera momke da treniraju kao psi. Svakog dana oni puze van terena, ne mogu da stoje na nogama. Ali to je sve zbog neverovatno zbijene sezone, da bi mogli da ostanu spremni i da održe nivo fizičke spreme na visokom nivou. To može da bude razlika oko toga da li ste u najbolja dva tima lige ili u plej-ofu", rekao je Foster.

Kleverli ističe da postoji još jedna dobra stvar kod Ivića.

"Igramo iz posljednje linije i to nas čini da se osjećamo dominantno. Treba imati samopouzdanja da se igra tako, da se ne odabere jednostavna opcija izbijanja lopte napred sve vreme. To je naravno sve lakše reći nego učiniti. Znalo je da nam padne samopouzdanje kada igramo protiv Mančester sitija ili Mančester junajteda ili takvih ekipa. Želimo da budemo dominantna sila, ekipa koja kontroliše loptu, a to neće biti lako jer će biti dobro organizovanih timova koji će željeti isto da urade", kaže Kleverli.

Cilj Votforda biće brzi povratak nazad u Premijer ligu, a prvi od 46 koraka ka tom cilju Vladimira Ivića očekuje večeras...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC