• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOKANTNA PORUKA BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: "Hteo sam da napustim sve, ali mi se Bog obratio" - na šta je mislio?

Autor Nebojša Marković

Mnogi su ovo shvatili kao ono najgore!

 ŠOKANTNA PORUKA BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: "Hteo sam da napustim sve, ali mi se Bog obratio" - na šta je mislio? Izvor: Instagra/Leo42/Printscreen

Neverovatna vest stigla je pravo niotkuda.

Nekadašnji fudbaler Partizana navodno je hteo da izvrši samoubistvo!?

Možda će vas zanimati

Radi se o Leonardu, Brazilcu koji je do pre nekoliko godina nastupao za crno-bele, a vest koja je mnoge zaintrigirala podelio je svojim pratiocima upravo on.

Leonardo je na svom Instagram profilu poslao pomalo dvosmislenu poruku u kojoj je "pomišljao da napusti sve, ali ga je Bog u tome sprečio", ostavljajući prostor za spekulacije da li je možda želeo da sebi oduzme život.

"Odlučio sam da podelim moj bol sa vama! Prošla je skoro cela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao, bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim", počeo je Leonardo.

Izvor: MN PRESS

"Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vreme da stanem, da pravi šampioni uvek na kraju završe na vrhu. Predsednik kluba mi je mnogo pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča", napisao je na Instagramu bivši fudbaler Partizana koji trenutno nastupa za Šarab Al-Ahli.

Ipak, moguće je i da je Leonardo ozbiljno razmišljao da napusti fudbal, ali da se ipak predomislio i doneo drugačiju odluku.

Brazilac se zahvalio predsedniku tog saudijskog kluba, šeiku Hamdanu bin Mohamedu al Maktumu. Leonardo je istakao da mu je on pružio veliku pomoć u teškim trenucima.

Leonardo je za Partizan igrao u sezoni 2016/17, kada je postigao 24 gola u Superligi i pomogao crno-belima da osvoje titulu prvaka Srbije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC