• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće u Partizan, traži ga turski velikan: Ništa od zvučnog pojačanja, sat otkucava za crno-bijele!

Autor Nikola Lalović

Partizanu nedostaje još jedan napadač, ali je pitanje da li će ga dovesti do kraja prelaznog roka.

 Filip-Holender-Partizan-Galatasaj-transfer Izvor: Laszlo Szirtesi/Getty Images Europe, Getty Images/Laszlo Szirtesi

Partizan ne blista sa realizacijom ove sezone, crno-bijeli se muče da postignu gol i šef struke Aleksandar Stanojević je u potrazi za napadačem. 

On želi da igra u postavci sa dva napadača i traži partnera Umaru Sadiku, a bilo je govora da će taj partner biti ofanzivac Lugana Filip Holender.

Možda će vas zanimati

Reprezentativac Mađarske rođen je u Kragujevcu, a u razgovoru za mađarske medije nije pominjao Partizan kao svoju sljedeću destinaciju. On je naglasio da ga traži turski Galatasaraj. 

"Što se Galatasaraja tiče, sigurno znam da je slao ponudu Luganu, ali se klubovi nisu dogovorili. Ne znam šta se dešavalo tih dana, ali sam svjestan koliko je teško realizovati transfer. Usljed pandemije virusa korona, niko ne može da pretpostavi šta će se desiti u budućnosti, niti da planira poteze. Dosta toga mora da se poklopi da bih promijenio sredinu. Svjestan sam i uopšte nisam nervozan. Da ne pominjem da mi prija Lugano, ugovorom sam vezan na još godinu plus godinu. Ostaću, ako sudbina bude htjela. I biću srećan. A ako dobijem priliku da pređem na viši nivo, neka bude. Nikad se nisam plašio izazova“, rkeoa je Filip Holender. 

On je u intervjuu za mađarski Nemzeti sport naglasio da će u Srbiju svakako doći 11. oktobra, kada će za reprezentaciju Mađarske igrati protiv matične zemlje.

"Ranije sam govorio da je svaki meč za reprezentaciju Mađarske poseban za mene. Taj sa Srbijom naročito. Biće čudno spremati se sa okršaj sa Srbima, ali to, bar kad sam ja u pitanju, ne bi trebalo preuveličavati. Rođen sam u Srbiji, međutim, Mađarsku smatram svojom državom, tako je ispalo u životu. I drago mi je što je tako. Igranje za selekciju me motiviše da predstavljam Mađarsku noseći njen grb na dresu“, naglasio je momak rođen u Kragujevcu. 

Izgleda da će u Humskoj ipak morati da traže svoje pojačanje u napadu na drugom mjestu, jer djeluje da je Holender spremniji da ostane u Luganu nego da se vrati u Srbiju. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC