• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problemi za Bajevića i "zmajeve": Duljević i pomoćni trener Cviko pozitivni na korona virus!

Autor mondo.ba

Biće u samoizolaciji

 Haris Duljević Rusmir Cviko pozitivni na korona virus Izvor: Anadolija/FS BiH

Sjeverna Irska u polufinalu baraža za EURO, pa dvije utakmice Lige nacija – to je raspored utakmica reprezentacije BiH u narednih desetak dana.

"Zmajevi" će se danas okupiti na Ilidži, gdje će početi sa pripremama, lišeni usluga Eldara Ćivića i Elvira Koljića, ali nisu to jedini problem za selektora Bajevića, obzirom da je Fudbalski savez BiH danas saopštio da su Haris Duljević i pomoćni trener Rusmir Cviko pozitivni na korona virus!

Možda će vas zanimati

"Rezultati redovnog testiranja na koronavirus koje je obavljeno prije današnjeg okupljanja A reprezentacije pokazali su kako je bh. reprezentativac Haris Duljević pozitivan na SARS-CoV-2. Pozitivan rezultat testiranja stigao je i za pomoćnog trenera Rusmira Cviku. Nijedan od njih dvojice ne pokazuje simptome bolesti COVID-19, ali će se u narednom periodu nalaziti u samoizolaciji", saopšteno je iz bh. kuće fudbala.

Takođe, FS BiH je danas potvrdio da je umjesto napadača Univerzitatee iz Krajove poziv dobio ofanzivac Salernitane Milan Đurić.

Izabranici Dušana Bajevića prvo će u četvrtak, na Grbavici sa početkom od 20.45 časova, odmjeriti snage sa Sjevernom Irskom u polufinalu baraža za plasman na EURO, nakon čega ih očekuju još dva meča u UEFA Ligi nacija.

Tri dana nakon gostovanja Sjeverne Irske, "zmajevi" će u Zenici ugostiti Holadniju u okviru trećeg kola, dok će 14. oktobra u Vroclavu gostovati Poljskoj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC