• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 FABINJO SPREČIO TADIĆEVU "LEPOTICU" NA STARTU LŠ: Bajern "obrukao" Atletiko, Lukaku je heroj Intera!
 FABINJO SPREČIO TADIĆEVU "LEPOTICU" NA STARTU LŠ: Bajern "obrukao" Atletiko, Lukaku je heroj Intera!

FABINJO SPREČIO TADIĆEVU "LEPOTICU" NA STARTU LŠ: Bajern "obrukao" Atletiko, Lukaku je heroj Intera!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Drugog dana Lige šampiona čekaju nas brojni derbiji. Pratite tekstualni prenos iz minuta u minut uz MONDO.

 FABINJO SPREČIO TADIĆEVU "LEPOTICU" NA STARTU LŠ: Bajern "obrukao" Atletiko, Lukaku je heroj Intera! Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, GULIVER/GETTY IMAGES/DAVID RAMOS

Bajern je još jednom potvrdio da je sasvim zasluženo postao prvak Evrope. Atletiko Madrid im je stigao u goste i nije se dobro proveo. Tim Dijega Simeonea je načeo Kingsli Koman, a potom je mladi Francuz asistirao Leonu Gorecki za drugi gol. I u drugom poluvremenu postigao je gol Koman, a Toliso je evrogolom potvrdio veliku pobedu svog tima. 

Dušan Tadić je zamalo izvukao bod svom timu u deulu sa Liverpulom. Taljafiko je zatresao svoju mrežu i postigao je jedini gol na meču, a na samom isteku prvog poluvremena mogao je Ajaks do izjednačenja. Sjajno je lobovao Adrijana Dušan Tadić, ali je nažalost Fabinjo sprečio gol tako što je sklonio loptu sa gol linije. 

Četiri gola smo videli i u Danskoj, gde je Atalanta torpedovala Midjitland 4:0. Golove su postizali napadači Zapata i Murijel, kao i vezisti Mirančuk i Papu Gomez. 

Porto je poveo 1:0 fenomenalnim golom Luisa Dijaza na startu meča, ali je Mančester siti do kraja meča uspeo da preokrene. Serhio Aguero je postigao gol sa bele tačke, Ilkaj Gindogan iz slobodnog udarca, a Feran Tores je pogodio iz igre. 

Uzbudljiv meč smo videli u Milanu, gde su Inter i Borusija Menhengladbah remizirali 2:2. Poveo je Inter preko Lukakua, a onda je Arturo Vidal napravio penal. Iskoristili su ga Nemci, a gol Hofmana u 85. minutu im je doneo prednost. 

Ipak Lukaku nije ništa prepustio slučaju i postigao je pogodak u nadoknadi vremena za konačnih 2:2. 

A u nadoknadi vremena je do pobede stigao Olimpijakos. Posle centaršuta Valbuene Koka je u 91. minutu doneo tri boda crveno-belima iz Pireja u meču sa Olimpikom iz Marseja. 

SVI REZULTATI: 

Ajaks - Liverpul 0:1

Bajern - Atletiko Madrid 4:0

Inter - Borusija Menhengladbah 2:2

Mančester siti - Porto 3:1

Midjitland - Atalanta 0:4

Olimpijakos - Olimpik Marsej 1:0

22:56

KRAJ!

I ovo veče u Ligi šampiona je gotovo, a konačni rezultati su: 

Ajaks - Liverpul 0:1

Bajern - Atletiko Madrid 4:0 

Inter - Borusija Menhengladbah 2:2 

Mančester siti - Porto 3:1 

Midjitland - Atalanta 0:4

Olimpijakos - Olimpik Marsej 1:0 

22:50

Lukaku je spasilac!

90+1: Romelu Lukaku je definitivno alfa i omega ovog Intera. Sada je u sudijskoj nadoknadi spasio ekipu Antonija Kontea. Posle kornera Bastoni mu je spustio loptu, a korpulentni Belgijanac ju je zakucao u mrežu! 

Da li je 2:2 konačan rezultat? 

22:48

Gol i u Pireju!

90+1: Da li ovo znači pobedu za Olimpijakos? Domaćin je poveo preko Koke, koji je glavom sproveo loptu u mrežu posle asistencije Valbuene. 

Lazar Randđelović je napusti igru, a Nemanja Radonjić je ušao sa klupe za Marsej. 

22:46

Povratak Josipa Iličića!

89. minut: Atalanta je rešila da Bajern ne bude jedini tim sa četiri postignuta gola ove večeri. Povratnik u Gasperinijev tim Josip Iličić asistirao je Mirančuku za 4:0. 

22:44

Preokret!

85. minut: Katastrofa za Inter! Prvo su napravili penal iz koga je Borusija izjednačila, a sada je Hofman uspeo da preokrene rezultat i donese vođstvo svom timu. Pet minuta pre kraja 2:1 za Borusiju! 

22:35

Rešava ovaj meč Mančester siti!

72. minut: Feran Tores je prošao po strani i sjajno plasirao loptu u suprotni ugao gola Porta. Sada je 3:1 i izgleda da je komnpletiran preokret tima Pepa Gvardiole. 

Izvor: Tim Keeton/pool EPA, Tanjug/pool EPA/Tim Keeton

22:31

POTOP ATLETIKA!

72. minut: Fenomenalan pas iz veznog redfa iskoristio je Kingsli Koman. Istrčao je kontru, poslao je svog čuvara na zemlju i onda mu je bilo lako da 1 na 1 savlada Oblaka. 

Retko ko je očekivao baš 4:0 za Bajern. 

22:28

ŠTA JE URADIO GINDOGAN!

66. minut: Malo iskosa sa leve strane, na 25 metara od gola je bila lopta, Namestio ju je Ilkaj Gindogan i plasirao loptu iz slobodnog udarca. 

Parada Markezina samo je ulepšala pogodak nemačkog reprezentativca i Mančester siti vodi 2:1!

22:24

GOLČINA!

66. minut Korentin Toliso je pocepao mrežu Atletika! Posle prekida lopta je otišla na 25 metara od gola, a Francuz je naleteo na nju. Opalio je po lopti i poslao je pravi projektil ka golu protivnika. 

Sada je ovo već brodolom Atletika, Bajern vodi 3:0! 

22:22

Još jedan penal!

62. minut: Ovoga puta u Milanu. Arturo Vidal je bio neoprezan i grubo je startovao u kaznenom prostoru svog tima. Sa bele tačke je bio siguran reprezentativac Alžira Rami Bensebaini i sada je 1:1 na San Siru. 

22:18

Evo kako je Fabinjo skinuo Tadićevu loptu sa linije

22:11

Svuda je pao po gol! Ali u Pireju nije priznat!

53. minut: Masuras je loptu poslao u levi ugao gola Stiva Mandande i doneo je vođstvo Olimpijakosu u Pireju. Ipak, sudija nije siguran u ovaj pogodak, pa je morao da se konsultuje sa VAR tehnologijom. 

Na kraju je utvrđeno da je pogodak pao iz ofsajda, tako da je u Grčkoj i dalje 0:0. 

Izvor: Tanjug/AP/Thanassis Stavrakis, Thanassis Stavrakis/AP

22:08

GOOOL! Konačno se tresu mreže i u Milanu!

49. minut: Romelu Lukaku je postigao prvi gol Intera u ovoj sezoni Lige šampiona. Lopta mu se odbila i Belgijanac je to vrlo lako iskoristio. Ostala je samo jedna utakmica od večeras na kojoj nije postignut gol, 

22:05

GOL! Ipak ne!

47. minut: Žoao Feliks je postigao pogodak na samom startu drugog poluvremena, ali je na kraju posle gledanja snimka on poništen zbog ofsajda. 

21:50

Poluvreme

Samo na dva meča nismo videli golove - a to su utakmice Inter - Borusija Menhengladbah i Olimpijakos - Olimpik Marsej. 

U Amsterdamu vodi Liverpul 1:0.a Dušan Tadić je u 44. minutu sjajno lobovao golmana gostiju Adrijana. Nažalost, sjajni Fabinjo je stigao loptu i izbacio je sa gol linije!

Bajern deluje kao da je slomio otpor Atletika i vodi 2:0, a Atalanta gazi Midjitland 3:0. U meču Mančester sitija i Porta pao je prvi gol, a sada je tamo 1:1. 

Izvor: LUCA BRUNO/AP, TANJUG/AP/LUCA BRUNO

21:44

Koman ponovo udara!

41. minut: Opet dva gola u minutu! U Bavarskoj Kingsli Koman je posle gola sada i asistirao i to Leonu Gorecki za 2:0. 

A u Danskoj se sprema pravi potop, pošto je sada pogodak postigao i Luis Muriel, pa je na četiri minuta pred poluvreme 3:0 za goste. 

Izvor: Tanjug/AP/Matthias Schrader, Matthias Schrader/Pool AP

21:38

Kakva katastrofa!

36. minut: Ovakav autogol odavno nismo videli! Prošao je Sadio Mane sa strane i šutnuo. Lopta se odbila od dvojice igrača Ajaksa, a onda ju je Taljafiko skrenuo pravo u svoj gol, iako pre toga nije išla ka mreži Onane. 

U istom minutu Atalanta je uspela da postigne drugi gol na meču i sada vodi 2:0 u Danskoj. Duvan Zapata se zagradio, napravio prostor, a onda je dao pas Papuu Gomezu, koji je matirao golmana domaćih. 

21:33

Pogledajte situaciju kod penala za Mančester siti

Izvor: Guliver/Getty Images, Pool/Getty Images Europe

21:30

Heroj Bajerna nastavlja da rešeta!

26. minut: Postigao je poslednji gol prošlogodišnje Lige šampiona, a evo i sada je strelac Kingsli Koman! Sjajno je utrčao, primio loptu majstorski na petercu i zakucao je u gol Jana Oblaka za vođstvo Bajerna 1:0 u meču sa Atletikom!

21:27

Konačno Atalanta daje gol!

26. minut: Posle tri velike šanse koji je promašila italijanska ekipa, konačno je poveo tim Atalante. Romero je asistirao, a strelac prvog gola na meču je Duvan Zapata.

21:23

Jubilej za Argentinca

21:22

PENAL ZA SITI!

20. minut: Brzo se odbrana Porta revanširala Sitijevoj! Pepe je u svom stilu grubo startovao u svojih 16 metara i skrivio jedanaesterac. Sudija je morao da konsultuje VAR, ali je odluka potvrđena. 

Serhio Aguero je namestio loptu na belu tačku i - pogodio! Pročitao je golman Porta na koju to stranu ide, ali to nije bilo dovoljno! 

21:17

GOOOL!

14. minut: Katastrofa za Mančester siti! Skupo plaćeni Ruben Dijas je predao loptu pravo "sedmici" Porta Luisu Dijasu. Vezista gostiju je povukao loptu preko skoro pola terena, izvukao se na desnu stranu i šutirao u ugao Edersonovog gola za 1:0! 

21:11

Veliki problem za Ajaks!

9. minut Talentovani napadač Ajaksa Mohamed Kudus morao je da izađe sa terena zbog povrede. Njega će zameniti iskusni Kvinsi Promes, a ovo znači da će Dušan Tadić preći na centralnu poziciju u napadu "kopljanika". 

21:03

Počeli su mečevi!

Svih šest mečeva je startovalo. čekamo prva uzbuđenja, dok se još sležu utisci posle šokantnog poraza Real Madrida od Šahtjora na svom terenu. 

20:55

Levandovski juri rekord!

Napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski je u fenomenalnoj seriji. Ukoliko postigne gol u meču sa Atletiko Madridom postaće prvi igrač u istoriji Lige šampiona koji je bio strelac na 10 uzastopnih mečeva. 

20:39

Čekaju nas sjajni mečevi!

Od 21 čas igra se šest mečeva, a sastaju se: 

Ajaks - Liverpul 

Bajern - Atletiko Madrid

Inter - Borusija Menhengladbah

Mančester siti - Porto

Midjitland - Atalanta

Olimpijakos - Olimpik Marsej 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije